BABY FOTOSHOOT UTRECHT

 
baby fotoshoot utrecht
 
 

Van harte gefeliciteerd! Althans, mag ik er vanuit gaan dat je op zoek bent naar een baby fotoshoot in Utrecht omdat je onlangs mama of papa geworden bent? Of misschien zelfs nog in verwachting? Wat een prachtige tijd is er voor jullie aangebroken. Een tijd voor ontdekkingen en het nieuwe mensje leren kennen wat onderdeel zal gaan worden van jullie leven. De babytijd is een prachtige periode, eentje die voor je het weet weer voorbij is. (Helaas zijn de cliché’s waar.. konden ze maar altijd zo klein blijven..) Hoe mooi is het om deze prachtige periode voor altijd te laten vastleggen door middel van een baby fotoshoot die laat zien wie jullie écht zijn? Zodat je een mooie herinnering hebt voor later. Om voor altijd te koesteren.

Met hoeveel weken boek je een baby fotoshoot?

Je kunt een baby fotoshoot op ieder gewenst moment boeken. Zo kun je een newborn fotoshoot laten maken tijdens de eerste 12 weken, deze vindt altijd plaats bij jullie thuis. Ik zal daarbij ruim de tijd nemen om ook die mini handjes en voetjes te fotograferen. Na de twaalf weken kunnen we ook eventueel naar buiten als jullie dat willen, naar een mooie natuurrijke omgeving bij jou in de buurt. Dit is afhankelijk van jouw wensen! Als je een specifieke datum in gedachten hebt zou ik adviseren om ruim van te voren te boeken, ik plan per dag maar 1 fotoshoot in en zo ben je verzekerd van een plekje op jouw gewenste datum. Maar ook als je op korte termijn op zoek bent naar een baby fotograaf kun je contact met mij opnemen, ik hou altijd ruimte vrij in mijn agenda voor last minute boekingen.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje ouder is? Klik hier voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot bij mij?

Mijn fotoshoots zijn ontspannen en ongedwongen. Ik ben een rustige aanwezigheid die jullie wensen altijd centraal zal stellen. Zo kijken we beiden terug op een fijne fotoshoot. Ik werk met natuurlijk licht en fotografeer jullie graag zoals jullie écht zijn, dan zijn jullie op je allermooist. Tijdens een fotoshoot doen we rustig aan. Even een schone luier nodig of een extra voeding? No worries, fotoshoots bij mij duren normaal rond de 1,5 uur maar ik hou nooit een vaste eindtijd aan. Iedere fotoshoot verzorg ik met veel liefde en aandacht. Dit zul je merken aan ieder aspect van jouw boeking.

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

De prijzen zijn afhankelijk van welke shoot je boekt. Ik werk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Zo kun je kiezen voor een kleiner pakket, of voor een uitgebreidere fotoshoot waarbij je veel leuke extra’s krijgt, zoals bijvoorbeeld prints en een zeer ruimte selectie aan beelden. Je ontvangt bij ieder pakket een luxe fotoalbum met linnen omslag, waarvan je de kleur zelf mag kiezen. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op als je vragen hierover hebt.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby fotoshoot

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”