JOUW GRATIS ZWANGERSCHAPSSHOOT

 
zwangerschapsshoot
 
 

JOUW GRATIS ZWANGERSCHAPSSHOOT BIJ BOEKING VAN EEN NEWBORN FOTOSHOOT

Dat eerste lachje, de knuffelmomentjes samen in bed.. Herinneringen die je voor altijd wilt onthouden. Oh Baby Photography gelooft in natuurlijke, oprechte fotografie. De tijd gaat zo snel, deze momenten vragen erom om voor altijd onthouden te worden. Zodat je ze voor altijd kunt blijven koesteren. En kunt doorgeven. Aan de generaties na jullie.

Om te vieren dat mijn bedrijf hard groeit, wil ik jou graag een cadeau geven. Namelijk een gratis (mini) zwangerschapsshoot! Zo heb je een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd wanneer je kindje geboren is.

Deze actie is super simpel: bij boeking van een newborn fotoshoot via onderstaand formulier kom ik ook nog een keer langs tijdens jouw zwangerschap. Twee fotoshoots voor de prijs van een! Hoe tof is dat? Let op: deze actie is tijdelijk en er zijn maar 5 plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met boeken voordat alle plekken vergeven zijn!

newborn fotoshoot

DIT ZIJN DE DETAILS:

  1. Je ontvangt jouw gratis zwangerschapsshoot bij boeking van het Lovely Moments pakket, To The Moon & Back of de Milestone sessies. Klik hier voor meer info over deze paketten.

  2. Jouw mini zwangerschapsshoot bevat 5 gratis foto’s, en een fotoshoot bij jou thuis of op locatie. Dit samen heeft een waarde van €150 euro wat je van mij helemaal gratis en voor niets cadeau krijgt!

  3. Na afloop van de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een persoonlijke online bestelgallery waarbij je je foto’s kunt uitzoeken en eventueel extra foto’s kunt aanschaffen tegen een meerprijs.

  4. De waarde van de fotoshoot kan niet ingeruild worden voor contanten en/of tegoeden.

  5. Deze aanbieding is persoonsgebonden tenzij van te voren afgesproken of aangeschaft via een giftcard.

 

JA, IK WIL GEBRUIK MAKEN VAN DIT UNIEKE AANBOD!

 
Naam *
Naam
 
 

Heb je vragen over deze actie of wil je meer weten of mijn werkwijze? Neem gerust contact met mij op!


 
newborn+baby+fotograaf-1.jpg

OVER MIJ

Ik ben Kiri Pruntel (geboren te Naarden in 1988). In 2015 ben ik afgestudeerd als fotograaf bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als freelance (portret)fotografe en heb ik onder andere in opdracht gewerkt voor de Volkskrant, Centraal Museum Utrecht en gepubliceerd bij verschillende kranten en magazines zoals NRC Next en HP / de Tijd.

In 2018 ben ik moeder geworden van prachtige zoon, Nour. Sindsdien werk ik met veel passie als lifestyle fotogaaf en kom ik wekelijks over de vloer bij vele gezinnen die onlangs een kindje hebben gekregen. Ik kan oprecht zeggen dat ik het mooiste werk heb wat er is, want er is niets mooiers dan jullie liefde vast te mogen leggen!

Ik hou van lange boswandelingen, thee drinken onder een dekentje op de bank, Scandinavische detectives en kan urenlang verdwalen in een boek. Wat doet jouw hart sneller kloppen?

 
 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE