NEWBORN FOTOGRAFIE NEDERLAND

 
newborn fotografie Nederland
 
 

Ben jij op zoek naar oprechte en liefdevolle newborn fotografie in Nederland? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Zodat je deze bijzondere periode nooit zult vergeten en jullie liefde voor altijd gedocumenteerd wordt op een tijdloze manier die je voor de rest van je leven zult blijven koesteren. En om over een paar jaar samen terug te kunnen kijken met je kindje, en vertellen over hoe het was tijdens deze eerste weken van zijn of haar leven.

NEWBORN FOTOGRAFIE NEDERLAND: WANNEER BOEK JE EEN SHOOT?

Waarschijnlijk als jij dit leest, ben jij op dit moment in verwachting of onlangs bevallen van je kindje. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige gebeurtenis! Hoe bijzonder is het om zo’n klein baby’tje in de wereld te mogen verwelkomen en dat jullie elkaar in deze periode zullen gaan leren kennen. Al die knuffelmomentjes, samen in bad of onder de douche, het eerste lachje.. Momenten om nooit te vergeten. Laat ze daarom ook vastleggen met een prachtige lifestyle newborn fotoshoot, zo kun je deze bijzondere tijd voor altijd opnieuw blijven beleven. Ik wil jullie graag als kersvers gezin op de foto zetten zoals jullie echt zijn. Deze fotoshoot vindt dan ook altijd plaats bij jullie thuis, met jullie eigen spulletjes en op een ongedwongen manier.

Een newborn fotoshoot wordt doorgaans gemaakt in de eerste vier weken na de bevalling. Zo is je kindje nog op zijn of haar allerkleinst en kijkt met grote ogen de wereld in. Een tijd van ontdekkingen. En natuurlijk veel tijd om te knuffelen en kroelen met papa en mama. Is jouw baby ouder dan vier weken?

Een newborn shoot is te doen tot twaalf weken. Na de kraamtijd kun je ook nog een baby shoot boeken, waarbij we ook op (buiten)locatie kunnen fotograferen als je dat wilt. Het meest ideale is om een fotoshoot te boeken wanneer je nog zwanger bent, vooral als je foto’s wilt laten maken in de eerste vier weken. We nemen daarbij jou uitgerekende datum als uitgangspunt, en maken de definitieve afspraak na je bevalling. Ben je al bevallen of is je kindje al wat ouder? Geen punt, neem gerust contact met mij op, ik weet vast nog wel een plekje te vinden om voor jullie een prachtige fotoshoot te verzorgen.

NEWBORN FOTOSHOOT NEDERLAND: SFEER

Iedere fotoshoot doe ik met veel liefde en aandacht en je zult dit merken aan ieder detail van het gehele proces, van boeking, fotoshoot tot aflevering. Jullie wensen staan voor mij altijd centraal en ik geloof erin dat fotoshoots een ontspannen en ongedwongen sfeer moeten hebben, waarbij jullie kindje altijd voorop staat. Even een schone luier nodig of wat extra tijd voor een voeding? Ik heb geen haast, ik boek per dag maar 1 fotoshoot in om jullie mijn onverdeelde aandacht te geven. Mijn fotoshoots zijn oprecht en ongestyled. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn, naar mijn mening is er niets mooiers dan wanneer jullie eigen persoonlijkheid naar voren komt in de foto’s.

NEWBORN FOTOSHOOT NEDERLAND: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je kunt kiezen voor een fotoshoot naar keuze. Welke shoot je ook boekt, hoe simpel of uitgebreid dan ook, na afloop ontvang je altijd een handgemaakt fotoalbum welke met liefde samengesteld is van de beelden van jullie fotoshoot. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven en alle extra’s die daarbij komen.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot nederland

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot newborn

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie nederland

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”