BABY 6 WEKEN | TIJD VOOR EEN NEWBORN FOTOSHOOT!

 
baby 6 weken
 
 

Mag ik je feliciteren? De kans is groot dat je onlangs papa of mama geworden bent wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor jouw newborn fotoshoot van jouw baby van 6 weken oud. Wat een bijzondere periode is dit. De allereerste keren in het badje, oneindig veel knuffelmomentjes met mama en papa in bed, voor de eerste keer samen op stap.. en langzaam wennen aan het leven samen. Of je nou voor de eerste, tweede of misschien zelfs derde keer een kindje hebt mogen verwelkomen: iedere kraamperiode is bijzonder. En het waard om te laten vastleggen, zodat je een prachtige herinnering hebt voor later. De tijd vliegt voorbij, dus wacht niet te lang met jouw fotoshoot plannen. Die handjes en voetjes worden nooit meer zo mini als vandaag.

Met hoeveel weken boek je een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot kun je direct na de geboorte boeken, tot ongeveer 12 weken. Rond deze periode slaapt je kindje nog veel, dit levert veel mooie knuffelmomenten samen op die prachtig te fotograferen zijn. Ook is het rond deze tijd het perfecte moment om een aantal prachtige close ups te maken van de kleine handjes en voetjes van jouw kindje. Ze zijn dan nog zo mini! De newborn fotoshoot boek je het liefste al tijdens je zwangerschap, zo ben je verzekerd van een plekje op de door jou gewenste datum. Lees je dit terwijl je kindje al geboren is? Geen probleem, neem gerust contact met mij op. Samen vinden we een geschikte datum. Als je kindje ouder dan 12 weken is kunnen we een baby fotoshoot plannen. Bij de baby fotoshoot kunnen we eventueel ook naar buiten als jullie dit willen.

Wat kun je verwachten van een newborn fotoshoot bij mij?

Voor iedere fotoshoot geldt: we doen rustig aan en nemen de tijd. Geen gehaast of stress, ik boek per dag maar 1 fotoshoot in zodat ik alle tijd voor jullie kan nemen. Om deze reden hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd. Jullie staan centraal tijdens de dag. Klanten beschrijven mij vaak als een rustige en liefdevolle aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. De liefde die ik voor mijn vak heb zul je aan ieder aspect van jouw fotoshoot terugzien; van boeking tot oplevering.

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven. Welk pakket je ook boekt, iedere fotoshoot die ik met veel tijd, liefde en aandacht. Naast de high resolution beelden ontvang je tevens een prachtig handgemaakt fotoalbum. Zodat je jouw fotoalbum uit de kast kan halen en jouw kindje later kunt vertellen over zijn of haar eerste dagen op de wereld. Heb je na het doornemen van alle informatie op mijn website nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”