NEWBORN FOTOSHOOT

 
newborn fotoshoot
 
 

Die kleine handjes die de jouwe vasthouden, het eerste badje; die allereerste lieve glimlach.. Wat een heerlijke tijd, de kraamweken. Ergens zou je willen dat het altijd zo zou kunnen blijven, heerlijk samen in je eigen bubbel. Het klinkt een beetje cliché; maar de tijd dat ze zo mini zijn vliegt voorbij. Hoe mooi is het dan als je een prachtige fotoserie hebt om deze tijd voor altijd te kunnen koesteren? Laat dit moment dan ook vastleggen met een newborn fotoshoot!

NEWBORN FOTOSHOOT: WANNEER? 

Een newborn fotoshoot kan tot ongeveer 12 weken gemaakt worden. Het liefste boek je deze al tijdens je zwangerschap, om zeker te zijn van een fotoshoot op een door jou gewenste datum. Een newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis, in je eigen omgeving. Tijdens de fotoshoot fotografeer ik jullie samen als kersvers gezin, maak ik een prachtige serie portretten van jouw kindje alleen en natuurlijk; een aantal prachtige close ups van de mini handjes en voetjes van je pasgeboren baby’tje. Eventuele broertjes en zusjes komen natuurlijk ook ruimschoots aan bod tijdens deze bijzondere fotoshoot!

Ben je benieuwd naar een baby fotoshoot (vanaf 12 weken) op locatie? Klik dan hier voor meer informatie.

NEWBORN FOTOSHOOT: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een lifestyle fotoshoot bij mij is ongedwongen en relaxt. Ik fotografeer jullie op een ongeposeerde manier, want het gaat immers om jullie herinneringen! Klanten noemen mij vaak een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt: ook als je geen ervaring hebt met voor de camera staan. Ik vind dit heel belangrijk, want het gaat immers om jullie! Omdat ik graag de tijd neem plan ik per dag niet meer dan 1 fotoshoot in, zodat ik ruimschoots de tijd kan nemen voor jouw fotoshoot. Hoe fijn is dat?

NEWBORN FOTOSHOOT: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Bij ieder pakket ontvang je standaard een handgemaakt fotoalbum die ik speciaal voor jullie ontwerp! Ook kun je altijd nog extra foto’s bijbestellen na afloop van jouw fotoshoot via je eigen online bestel gallery. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven. 

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

public.jpeg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”