NEWBORN & BABY FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

Newborn fotoshoots en lifestyle baby fotograaf Kiri Pruntel
 

Hey there! ik ben Kiri Pruntel (geboren in Naarden in 1988). In 2015 ben ik afgestudeerd als fotograaf bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na mijn afstuderen en heb ik onder andere in opdracht gewerkt voor de Volkskrant, Centraal Museum Utrecht en gepubliceerd bij verschillende kranten en magazines zoals NRC Next en HP / de Tijd.

Ik woon samen met mijn lieve vriend in het centrum van Utrecht en wij zijn in 2018 papa en mama geworden van een prachtige zoon, die wij Nour hebben genoemd. Zijn naam betekent ‘licht’ in het Arabisch en hij is ook oprecht het licht in ons leven. ❤

Na de geboorte van mijn zoon gooide ik het roer om en ging werken als newborn en familie fotograaf. Al vanaf de eerste uren na mijn bevalling stond ik op knikkende knieën onze eerste momenten te fotograferen. En de reden was eigenlijk simpel. Het overweldigende besef over hoe snel de tijd vliegt. Ik geloofde er nooit in voordat ik moeder werd, maar het cliché is waar: ze groeien op voordat je het weet.

Als de jaren voorbij vliegen dan is er eigenlijk maar één ding wat er toe doet: het creëren van herinneringen. Ik ben op missie om jullie daarbij te helpen. Namelijk door het vastleggen van jullie bijzondere levensverhaal, zodat je een liefdevol aandenken hebt aan deze prachtige tijd. En om later weer door te kunnen geven aan jouw kinderen en kleinkinderen.

Wacht niet te lang, wacht niet op het ‘perfecte’ moment om een fotoshoot te laten maken. Dat komt namelijk niet. Het gaat om het hier en nu, met misschien nog die extra zwangerschapskilo’s, de haren van je babytje die een beetje uit beginnen te vallen, de wallen onder je ogen van de nachtvoedingen.. jullie zijn perfect in deze verrukkelijke chaos. Want zo is het leven: wonderbaarlijk prachtig in al zijn imperfectie.

Looking forward to meeting you soon! ♡

 

LET’S BE FRIENDS ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE