NEWBORN & BABY FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

Newborn fotoshoots en lifestyle baby fotograaf Kiri Pruntel

Hoi! ik ben Kiri Pruntel (geboren in het pittoreske Naarden in 1988). In 2015 ben ik cum laude afgestudeerd als fotograaf bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als freelance (portret)fotografe en heb ik onder andere in opdracht gewerkt voor de Volkskrant, Centraal Museum Utrecht en gepubliceerd bij verschillende kranten en magazines zoals NRC Next en HP / de Tijd.

Ik woon samen met mijn lieve vriend in het centrum van Utrecht en wij zijn in 2018 papa en mama geworden van een prachtige zoon, die wij Nour hebben genoemd. Zijn naam betekent ‘licht’ in het Arabisch en hij is ook oprecht het licht in ons leven. ❤

Op mijn eerste kraamdag ben ik begonnen dagelijks foto’s van Nour te maken. Ik vond het prachtig om alle ‘eerste keren’ te kunnen vastleggen, details in beeld te brengen (zoals die kleine voetjes, heerlijk in slaap vallen bij papa, eindeloos knuffelen in bed..) die zo veelzeggend zijn voor de eerste periode.. Mijn expertise als fotograaf voelde echt als een geschenk tijdens deze momenten en nog altijd leg ik Nour iedere dag vast op de gevoelige plaat om op deze manier zijn levensverhaal te vereeuwigen.

Tijdens mijn verlof besloot ik dan ook al snel dat ik een nieuwe weg in zou gaan slaan met fotografie en mij volledig te gaan richten op familie en baby fotografie, om op deze manier ook andermans herinneringen op een prachtige en liefdevolle manier vast te mogen gaan leggen.

Ik wil graag jullie tedere momenten samen in beeld te brengen, op een tijdloze manier die altijd dierbaar zal blijven. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen, daarom zal ik tijdens een fotoshoot dan ook graag de behoeftes van jullie kleintje volgen en meelopen met jullie dagelijkse routine om zo jullie prachtige verhaal te vertellen van al die mooie momenten samen. De tijd gaat zo snel. Deze periode is het waard om voor altijd vast te laten leggen, zodat je voor eeuwig terug kunt kijken naar de tijd waarin ze nog zo klein waren.

Naast newborn, baby en familie fotoshoots kun je ook voor andere lifestyle fotografie bij me terecht, zoals bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot, of een portret van je kindje of jullie gezin op ieder moment. Bekijk rustig mijn portfolio en Instagram om te zien of we een match zijn, of neem direct contact op om jouw fotoshoot te boeken!

Looking forward to meeting you soon! ♡

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE