ZWANGERSCHAPSSHOOT

 
zwangerschapsshoot
 
 

Mag ik je feliciteren? Althans, ik ga er vanuit dat de kans groot is dat je in verwachting bent wanneer je op zoek bent naar een zwangerschapsshoot. Of je nou voor de eerste of tweede keer zwanger bent, iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Laat deze prachtige tijd dan ook vastleggen door middel van een ongedwongen fotoshoot die laat zien wie je echt bent.

ZWANGERSCHAPSSHOOT: WAT IS HET BESTE MOMENT?

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is ergens tussen de 30 en 34 weken. Op dat moment heeft je buik al een mooie aanwezige vorm aangenomen en voel je je waarschijnlijk nog fit. Iets eerder of later kan natuurlijk ook, afhankelijk van jouw wensen en hoe jij je voelt. Je kunt kiezen tussen een fotoshoot bij jou thuis, of eentje op locatie. Bijvoorbeeld een mooie natuurrijke locatie bij jullie in de buurt. Ook je partner en eventuele broertjes en zusjes worden betrokken bij jouw fotoshoot.

Pssst, ben je benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPSSHOOT: HOE WERKT HET?

Na de boeking van jouw fotoshoot ontvang je van mij een style guide die je op weg helpt met jullie outfitkeuze. Ook tijdens de dag zelf kan ik je altijd helpen door samen een leuke outfit te vinden, samen vinden we iets moois! Een fotoshoot bij mij is ongedwongen en relaxed, omdat ik het belangrijk vind om de tijd voor je te kunnen nemen boek ik per dag maar 1 fotoshoot in. We hebben dus geen haast. Klanten noemen mij vaak een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dit vind ik heel belangrijk!

ZWANGERSCHAPSSHOOT: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je voor jouw fotoshoot kunt boeken. Zo is er altijd iets wat bij je past! Na afloop van jouw fotoshoot ontvang je een persoonlijke gallery waar je je foto’s kunt uitzoeken. Hoe leuk is dat? Ook is er altijd nog de mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen als je dit wilt. Je kunt mijn tarieven bekijken op deze pagina. Heb je een vraag over jouw zwangerschapsshoot die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je met liefde verder.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”