SAY HELLO ♡

Heb je interesse in een fotoshoot, wil je meer weten over mij en mijn werkwijze of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Ik hoor graag van je! Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw berichtje. Ik communiceer zeer snel via de mail, maar bel me gerust wanneer je urgente vragen hebt.

mail: hello@ohbabyphotography.nl
telefoon: + 31 6 23 91 70 29

Ik woon in Utrecht, maar werk door heel Nederland. Met alle liefde kom ik dan ook jullie kant op.CONTACTFORMULIER

Naam *
Naam
 
newborn shoot

FAQ

baby fotoshoot utrecht
 

Werk je alleen in Utrecht?

Nee hoor! Mijn basis is in Utrecht maar ik werk overal in Nederland en kom graag naar je toe.

Kunnen we een fotoshoot in het weekend plannen?

Jazeker! Plan op tijd een fotoshoot met mij in om een plekje te kunnen reserveren op de door jou gewenste dag. Ik reken geen extra kosten voor shoots die in het weekend plaatsvinden.

Wanneer is de beste tijd om een baby, newborn of zwangerschaps fotoshoot te boeken?

Ik werk fulltime en doe maar 1 shoot per dag. Boek op tijd om jouw gewenste dag te reserveren! Voor een newborn fotoshoot is het in de praktijk het handigste om deze nog te boeken tijdens je zwangerschap. Zo kan ik in mijn schema rekening houden met de door jullie gewenste fotoshoot. Een zwangerschapsshoot doen we idealiter tussen de 30 en 34 weken. Rond die tijd is je buik al heel mooi zichtbaar en voel je je over het algemeen nog fit! Als fotoshoots later in de zwangerschap worden gedaan is er natuurlijk een kans dat je baby’tje voor die tijd al geboren wordt, bijvoorbeeld bij een geboorte rond de 37 weken. In dat geval zouden we er een newborn fotoshoot van maken, ook heel leuk natuurlijk, maar zonde van je mooie zwangerschapsfoto’s! ;)

Kunnen we ook met broertjes/zusjes en oma’s/opa’s op de foto?

Leuk! Voor de shoot bespreken we per email of telefonisch jouw wensen door. Er is veel mogelijk, laat het me dan ook gerust weten als je speciale verzoeken hebt. Ik denk graag met je mee.


Wanneer vindt de betaling plaats?

Nadat we de shoot hebben ingepland ontvang je van mij een boekingsbevestiging en de factuur. De betaling doe je voorafgaand aan de shoot.

Wat moet ik eigenlijk aantrekken tijdens een lifestyle fotoshoot?

Wanneer je een shoot bij mij boekt, ontvang je een shoot guide waarbij onder andere kledingadviezen en tips uitgebreid staan beschreven. Ga uit van effen, rustige tinten. Dit zorgt voor het mooiste beeld. Wil je hier alvast meer over lezen? Ik heb onlangs deze blog geschreven zodat je je alvast kunt voorbereiden.

Wanneer gebruik je foto’s voor social media?

Ik vind het heel tof om een selectie van mijn fotoshoots te gebruiken voor blogs, mijn portfolio of Instagram. Ik ben namelijk heel trots op alle mooie gezinnen die ik heb mogen ontmoeten! Wil je dit liever niet? Geen probleem. Geef dit tijdens je boeking door aan mij. Jouw privacy en wensen zijn belangrijk voor mij.

 
 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE