INFORMATIE

OVER EEN NEWBORN, BABY, ZWANGERSCHAP & FAMILIE FOTOSHOOT

 
newborn fotoshoot
 
 

MIJN WERKWIJZE:

Wil je meer informatie over een fotoshoot? Lees er hier meer over.

Welke shoot je ook boekt, ik neem altijd ruim de tijd om een prachtige documentatie te maken. Geen tijdsdruk of stress; het belangrijkste voor mij is dat jullie je op je gemak voelen en dat we de behoeften van je kindje volgen tijdens het fotograferen. Even een extra voeding of schone luier nodig? No worries, we hebben alle tijd. Mijn werk is puur en eerlijk en ik volg jullie graag tijdens de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk zullen we van te voren je wensen doorspreken, zodat ook dat éne lievelingsmoment gefotografeerd wordt. Daarnaast kun je altijd bij mij terecht voor gratis advies over prints en/of inlijst technieken. Door mijn jarenlange expertise als fotograaf heb ik een groot netwerk opgebouwd van verschillende bedrijven met wie ik veel heb gewerkt en goede ervaringen mee heb. Deze insider tips deel ik graag met je. Wil je dit liever laten uitbesteden? Ook dat is geen punt, ik denk graag met je mee om een prachtig ontwerp te maken voor wat écht bij jullie past.

Als professioneel fotograaf én moeder heb ik alle expertise in huis om jullie verhaal op een prachtige manier te vertellen door herinneringen in beeld te brengen die laten zien wie jullie écht zijn.
Met liefde breng ik jullie verhaal in beeld, zodat jullie dit moment voor altijd kunnen blijven koesteren.

 

 
newborn fotoshoot

NEWBORN FOTOSHOOT

Een newborn shoot is te boeken vanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 12 weken na de bevalling en vindt altijd plaats bij jullie thuis. De timing hiervan is heel belangrijk omdat je kindje heel snel verandert na de geboorte! Wacht dan ook niet te lang met boeken, het liefste nog tijdens de zwangerschap zodat we een shoot kunnen ‘plannen’. (Dit even tussen haakjes, want je weet natuurlijk nooit precies wanneer je precies kindje geboren zal worden!) Ik zorg er altijd voor dat ik in mijn planning rekening hou met eventuele ‘uitloop’, mocht je kindje later of juist vroeger geboren worden.. Tijdens de fotoshoot loop ik ongeveer 1,5 uur met jullie mee, dit kan net iets korter duren of juist wat langer, afhankelijk van jullie wensen. We zullen prachtige beelden maken van al die ‘eerste keren’. Denk aan een heerlijk badje, knuffelen samen op bed, een voedingsmoment, foto’s van jullie samen en/of met het oudere broertje en zusje.. En ik neem altijd ruim de tijd voor een aantal mooie gedetailleerde close ups. Die handjes en voetjes zullen namelijk nooit kleiner worden dan vandaag.

Je ontvangt voor de shoot een mail met een newborn shoot guide - een uitgebreid document waar alle informatie in staat om je voor te bereiden op de shoot, zoals bijvoorbeeld kledingkeuzes, inspiratietips en verschillende dingen om van te voren over na te denken.

 

 
baby fotoshoot

BABY FOTOSHOOT

Een babyshoot is te boeken vanaf 12 weken tot.. wanneer jij wilt! Wanneer een baby’tje wat ouder is kunnen we ook wat meer ondernemen, bijvoorbeeld een shoot op (buiten)locatie, bij jullie thuis of een combinatie van beiden! Ik hoor graag je wensen en ideeen. Deze shoot is op ieder moment leuk om te doen omdat je kindje zich razendsnel zal ontwikkelen en elke week weer iets nieuws lijkt te kunnen. Wat denk je van een rondje wandelen in het park? Of lekker op mama’s borst een dutje doen? Laten zien hoe goed je al kunt staan? Deze momenten zijn zo bijzonder en het zeker waard om vast te laten leggen. We zijn meestal rond de 1,5 uur bezig en zullen een ruime variatie aan beelden maken.

Je ontvangt voor de shoot een mail met een babyshoot guide - een uitgebreid document waar alle informatie in staat om je voor te bereiden op de shoot, zoals bijvoorbeeld kledingkeuzes, inspiratietips en verschillende dingen om van te voren over na te denken.

 

 
zwangerschapsshoot
 
 

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Ben jij zwanger of ken je iemand die in verwachting is? Van harte gefeliciteerd! De zwangerschap is zo’n bijzondere tijd, eentje die het absoluut waard is om voor altijd te laten vastleggen. De beste periode voor een zwangerschapshoot is tussen de 30 en 36 weken zwangerschap. De foto’s maken we bij jou thuis, of op een mooie natuurrijke omgeving. Dit is afhankelijk van jouw wensen, hoe fit je je nog voelt en de eventuele weersomstandigheden. We zullen foto’s maken van jou en eventueel samen met jouw partner en andere kinderen en er is ruim de tijd om in verschillende settings en outfits te fotograferen.

Ben je zwanger en weet je nu al dat je door mij ook je newborn fotoshoot wilt laten maken? Ik heb een prachtige combinatiedeal voor 2 fotoshoots; namelijk een zwangerschapsshoot en newbornshoot voor een gereduceerde prijs. Klik hier voor meer informatie.

 

 
lifestyle familie fotoshoot

LIFESTYLE FAMILIE FOTOSHOOT

Hebben jullie al eens een fotoshoot van jullie als gezin laten maken? Ongedwongen en puur, precies zoals jullie écht zijn? Vooral als je kindje wat ouder is kan stilzitten voor de foto best een uitdaging zijn. Tijdens de gezinsshoot gaan we dan ook gezamenlijk op avontuur in een mooie natuurlijke omgeving bij jullie in de buurt. Ik zal jullie fotograferen terwijl jullie samen de interactie aangaan. Ik zal niet zeggen dat je niet doorhebt dat ik er ben (want wie heeft dat nou niet door, zo’n grote camera op je gericht?) maar we zullen er absoluut een speelse en relaxte fotoshoot van maken. Hiernaast is er ook ruim de tijd om een aantal portretten van jullie samen als gezin én individueel van jouw kindjes te maken.

Deze fotoshoot is te boeken tot 6 personen. Ben je toch met meer mensen of heb je een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met jullie mee.

 

fotoshoot cadeau

Wil je een fotoshoot cadeau doen?

Wil jij iemand gelukkig maken met een zwangerschapsfotoshoot, newborn / babyshoot of familiesessie? Bijvoorbeeld als kraamcadeau of gewoon ‘zomaar’, omdat deze persoon jou zo dierbaar is? Je kunt bij mij ook terecht voor persoonlijke giftcards, feestelijk verpakt en naar jou toegestuurd. Meer weten? Lees er hier meer over.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@OHBABYFOTOGRAFIE