FAMILIE FOTOSHOOT

 
familie fotoshoot
 
 

Ben jij op zoek naar een familie fotoshoot die laat zien wij jullie echt zijn? Spontaan en ontspannen en in een mooie omgeving (of bij jullie thuis)? Oh Baby Photography gelooft in liefdevolle en ongedwongen fotografie. Waarbij jullie liefde centraal staat. Laat dit prachtige moment samen dan ook vastleggen zodat je een prachtige herinnering hebt voor later: de tijd gaat immers zo snel!

FAMILIE FOTOSHOOT: WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens een lifestyle fotoshoot fotografeer ik jullie zoals jullie echt zijn. De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis (vaak met jonge kindjes) of op een mooie natuurrijke locatie bij jullie in de buurt. Geen geposeerde familiefoto’s, wel ongedwongen foto’s die laten zien wie jullie zijn! Dan ben je namelijk op je allermooist. Ben je benieuwd naar mijn werkwijze tijdens deze fotoshoot? Je kunt er hier meer over lezen.

FAMILIE FOTOSHOOT: WERKWIJZE

Tijdens de fotoshoot staat rust centraal. Ik vind het belangrijk om mijn tijd te nemen voor jullie, om deze reden hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd. In praktijk betekent dit dat we meestal rond de 1,5 uur bezig zijn. Heb je wat extra tijd nodig? Geen probleem. Welke sessie je ook boekt, jullie staan altijd centraal in ieder aspect van onze fotoshoot.

FAMILIE FOTOSHOOT: WAT ZIJN DE KOSTEN?

Ik werk met verschillende collecties die je kunt boeken voor je fotoshoot. Zo is er altijd een pakket wat bij je past! En hoe leuk: bij ieder pakket ontvang je standaard een hoogwaardig handgemaakt fotoalbum wat ik speciaal voor jullie ontwerp. Zo heb je een prachtige herinnering voor later. Hoe tof is dat? Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

lifestyle fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”