BABY 7 MAANDEN | EEN LIEFDEVOLLE EN ONGEDWONGEN FOTOSHOOT

 
baby 7 maanden
 
 

Wanneer je baby 7 maanden oud is ben je waarschijnlijk inmiddels al redelijk gewend aan jullie (nieuwe) leven samen. En wat een geweldige maanden zijn het geweest. En goed, soms ook best een beetje pittig. Maar al die mooie glimlachjes, de knuffelmomentjes samen op bed, de eerste keer dat je je kindje misschien al hebt zien kruipen.. Deze momenten maken alles goed! Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer moeder of vader hebt mogen worden, iedere kraamtijd en babytijd is bijzonder, en het waard om te laten vastleggen door middel van een prachtige fotoshoot om deze herinneringen voor altijd te koesteren. Zodat je zo nu en dan even terug kan kijken, zuchtend en zwijmelend over jouw kleine mini. En later met hem of haar deze foto’s te kunnen bekijken en te vertellen over de eerste dagen van zijn leven hier op aarde.

Hoe gaat een baby fotoshoot in z’n werk bij Oh Baby Photography?

Je kunt een baby fotoshoot boeken vanaf 12 weken. Wanneer je kindje jonger is dan 12 weken boek je een newborn fotoshoot. Een newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis, bij een baby fotoshoot kunnen we eventueel ook naar buiten. Bij beiden shoots neem ik uitgebreid de tijd om een serie prachtige foto’s van jullie als gezin te maken en een paar mooie close ups van die kleine handjes en voetjes. Ook eventuele oudere broertjes of zusjes krijgen ruimschoots de aandacht tijdens beiden fotoshoots. Ik maak ook altijd een aantal prachtige foto’s van jouw kindje alleen, bijvoorbeeld bij jullie op bed of in zijn of haar kamertje.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Lees er hier meer over.

De fotoshoots bij mij zijn ongedwongen en puur. Ik fotografeer jullie zoals jullie écht zijn, dan ben je namelijk op je allermooist! Geen geposeerde en gestyled beeld, wel foto’s die de liefde tussen jullie als gezin laat zien. Want daar gaat het natuurlijk om, over jullie liefde voor elkaar. Iedere fotoshoot doe ik met veel tijd, liefde en aandacht en mijn fotoshoots hebben nooit een vaste eindtijd! Ik neem graag de tijd voor jullie. Dit houdt in dat het geen probleem is als jullie wat extra tijd nodig hebben, ik breng hiervoor geen extra kosten in rekening.

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Er is altijd wel een pakket wat bij je past! Welk pakket je ook boekt, je krijgt van mij altijd een prachtig fotoalbum met linnen kaft na afloop van onze fotoshoot. Hoe uniek is dat? Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven. Heb je een speciaal verzoek? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Het perfecte moment is nu

Wacht niet te lang, wacht niet op het ‘perfecte’ moment om een fotoshoot te laten maken. Dat komt namelijk niet. Het gaat om het hier en nu, met misschien nog die extra zwangerschapskilo’s, de haren van je babytje die een beetje uit beginnen te vallen, de wallen onder je ogen van de nachtvoedingen.. Jullie zijn prachtig, en dit moment is alles wat er toe doet. Jullie liefde voor elkaar.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”