BABY FOTOSHOOT AMSTERDAM

 
baby fotoshoot amsterdam
 
 

Mag ik je feliciteren? Als jij op zoek bent naar een baby fotoshoot in Amsterdam is de kans groot dat je nog niet zo heel lang geleden vader of moeder geworden bent. Of misschien zelfs nog zwanger! Wat een spannende tijd is er voor jullie aangebroken. Alle cliché’s zijn waar: ze zijn maar heel eventjes zo mini. En hoe tof is het dan om, later wanneer ze alweer wat groter zijn, een prachtige fotoserie hebt van deze bijzondere periode? Oh Baby Photography gelooft in liefdevolle en ongedwongen fotografie, beelden die laten zien hoe jullie écht zijn. Samen als gezin.

BABY FOTOSHOOT AMSTERDAM: WANNEER?

Een baby is op ieder moment leuk om te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een newborn fotoshoot laten maken tijdens de eerste 12 weken na de bevalling bij jou thuis, maar ook daarna is het het heel bijzonder om een fotoshoot van je kindje te laten maken. Tijdens een newborn fotoshoot fotografeer ik altijd binnen, als je kindje ouder is dan 12 weken kunnen we ook eventueel naar buiten voor een fotoshoot op een buitenlocatie. Dit is afhankelijk van jouw wensen! De baby fotoshoot kun je ieder moment boeken, mocht je een specifieke datum of periode in gedachten hebben zou ik altijd aanraden om alvast in je zwangerschap jouw datum te reserveren. Lees je dit al nadat je bevallen bent of wil je op korte termijn een shoot boeken? Neem gerust contact met me op! We vinden samen wel een geschikte datum.

BABY FOTOSHOOT AMSTERDAM: WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk dat jullie een prachtige en oprechte herinnering hebben voor later die laat zien hoe jullie écht zijn. Geen gestyled beeld in een studio of met flitslicht, ik werk met natuurlijk daglicht en fotografeer jullie in eigen omgeving of op locatie waar jullie de interactie aangaan met elkaar. Dan zijn jullie op je allermooist. Een fotoshoot bij mij is relaxt en ongedwongen, zonder tijdsdruk of stress. Ik boek namelijk per dag maar 1 shoot in zodat ik jullie mijn volledige aandacht kan geven. Heb je wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een extra voeding of schone luier? Geen zorgen, we nemen de tijd. Jullie staan centraal en iedere shoot doe ik met veel liefde, tijd en aandacht. Dit zul je terugvinden in ieder detail van jouw ervaring.

BABY FOTOSHOOT AMSTERDAM: TARIEVEN

Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. Ik werk met diverse pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Of je nou een kleiner pakket boekt of eentje die uitgebreider is, bij ieder pakket ontvang je een handgemaakt fotoalbum met linnen omslag om jouw shoot experience ook op een fysieke manier te kunnen beleven. En om later met jouw kindje de foto’s terug te kunnen kijken van het begin van zijn of haar levensverhaal!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby fotoshoot amsterdam

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”