FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE

 
 
 

Ben jij op zoek naar een liefdevolle en ongedwongen familie fotoshoot op locatie die laat zien wij jullie echt zijn? Spontaan en ontspannen en in een mooie omgeving (of bij jullie thuis)? Oh Baby Photography gelooft in fotografie waar de liefde centraal staat. De tijd gaat zo snel; laat deze prachtige periode vastleggen door middel van een fotoshoot om voor altijd te koesteren.

FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE: WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens de familie fotoshoot op locatie gaan we gezamenlijk op avontuur in een mooie natuurlijke omgeving. Ik zal jullie tijdens deze fotoshoot op een ongedwongen manier fotograferen, terwijl jullie met elkaar bezig zijn. Geen geposeerde of gestyleerde foto’s waarbij je lachend de camera in kijkt; wel foto’s die de liefde tussen jullie zal laten zien. Ik zal niet zeggen dat je niet doorhebt dat ik er ben (want wie heeft dat nou niet door, zo’n grote camera op je gericht?) maar we zullen er absoluut een speelse en relaxte fotoshoot van maken. Hiernaast is er ook ruim de tijd om een aantal portretten van jullie samen als gezin én individueel van jouw kindjes te maken.

Deze fotoshoot is te boeken tot 6 personen. Ben je toch met meer mensen of heb je een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met jullie mee.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze tijdens deze fotoshoot? Je kunt er hier meer over lezen.

FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE: SFEER

Volgens klanten ben ik een rustige en prettige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Ik neem graag de tijd voor jullie, om deze reden hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd. Heb je wat extra tijd nodig? Geen probleem! Jullie staan centraal. Voorafgaande de fotoshoot kun je ook altijd bij me terecht met vragen, bijvoorbeeld voor outfit tips. Ik help je graag met je styling!

FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE: WAT ZIJN DE KOSTEN?

De tarieven zijn afhankelijk van jouw wensen. Ik werk namelijk met verschillende pakketen die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Welk pakket je ook kiest: je ontvangt altijd een handgemaakt fotoalbum na afloop van jouw fotoshoot, die ik speciaal voor jullie ontwerp. Hoe leuk is dat? Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

lifestyle fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”