FAMILIE FOTOSHOOT UTRECHT

 
familie fotoshoot utrecht
 
 

Ben jij op zoek naar een familie fotoshoot in Utrecht? Ongedwongen en puur, precies zoals jullie écht zijn? Zonder poespas en statische geposeerde beelden? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres! Een prachtige fotoshoot van jouw familie om jullie voor altijd vast te laten leggen, een prachtig document om later weer door te kunnen geven aan de volgende generaties.

FAMILIE FOTOSHOOT UTRECHT: WAT GAAN WE DOEN?

Een gezin fotograferen doe ik altijd op een ongedwongen manier, meestal op een mooie natuurrijke buitenlocatie. Vooral als je kindje wat ouder is, kan stilzitten best een opgave zijn. Tijdens de familie fotoshoot gaan we dan ook gezamenlijk op avontuur in een omgeving bij jullie in de buurt. De sfeer is speels en spontaan, met jonge kindjes kunnen we samen wat spelletjes gaan doen zodat ik jullie kan fotograferen terwijl jullie samen de interactie aan gaan. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn en met een lifestyle visie, naar mijn mening is er niets mooiers dan wanneer jullie eigen persoonlijkheid te zien is in de foto’s! Ook neem ik altijd ruim de tijd om een aantal portretten van jullie samen als gezin én individueel van jouw kindjes te maken. We zullen er absoluut een relaxte fotoshoot van maken waarbij we allen met een glimlach op terugkijken!

FAMILIE FOTOSHOOT UTRECHT: WERKWIJZE

Een ontspannen sfeer vind ik heel belangrijk, het fotograferen doen we dan ook in alle rust. Ik boek per dag maar 1 fotoshoot, dus we hebben geen tijdsdruk of stress. Even wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een extra voeding voor je kindje? No problem. Jullie staan centraal. Iedere fotoshoot doe ik met veel tijd, liefde en aandacht. De liefde voor mijn vak zul je in ieder aspect van jouw ervaring vinden. Van boeking tot aflevering!

FAMILIE FOTOSHOOT UTRECHT: WAT ZIJN DE PRIJZEN?

De prijzen voor een fotoshoot zijn afhankelijk van welk pakket je boekt. Ieder pakket komt standaard met een handgemaakt fotoalbum, zodat je foto’s ook op een fysieke manier kunt ervaren. Zo heb je extra veel plezier van jouw fotoshoot! Ben je benieuwd? Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven. 

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

familie fotoshoot utrecht

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”