FAMILIE FOTOSHOOT WESTLAND

 
 
 

Ben jij op zoek naar een professioneel fotograaf voor jullie familie fotoshoot in het Westland? Voor een fotoserie die de liefde tussen jullie laat zien? Oh Baby Photography gelooft in ongedwongen, pure fotografie. Waarbij jullie liefde centraal staat. De tijd vliegt voorbij: laat deze bijzondere periode dan ook vastleggen door middel van een fotoshoot om jullie momenten samen voor altijd te koesteren.

FAMILIE FOTOSHOOT IN HET WESTLAND: WAT GAAN WE DOEN?

Het Westland is een heel fijn gebied met prachtige natuurrijke locaties die ideaal zijn voor jouw familie fotoshoot! Tijdens de fotoshoot op locatie gaan we gezamenlijk op avontuur in een mooie natuurlijke omgeving bij jullie in de buurt. Mijn fotoshoots zijn spontaan en ongedwongen. Geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt, wel een ongedwongen fotoshoot waarbij ik de liefde tussen jullie zal fotograferen. Tijdens de fotoshoot zal ik ruim de tijd nemen om een prachtige serie te maken van jullie als familie, maar er is ook genoeg tijd om een aantal losse portretten van jullie individueel te maken, ook van de allerkleinsten!

Deze fotoshoot is te boeken tot 6 personen. Ben je toch met meer mensen of heb je een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met jullie mee.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze tijdens deze fotoshoot? Je kunt er hier meer over lezen.

FAMILIE FOTOSHOOT WESTLAND: WERKWIJZE

Mijn fotoshoots zijn relaxt en ongedwongen. Ik vind het belangrijk om de tijd voor jullie te nemen, om deze reden hanteer ik nooit een vaste eindtijd. Wil je graag boeken in het weekend? Geen probleem, ik reken hier geen extra kosten voor. Van begin tot eind van jouw fotoshoot ervaring, jullie staan centraal.

FAMILIE FOTOSHOOT WESTLAND: TARIEVEN

Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

lifestyle fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”