KERST FOTOSHOOT | EEN BIJZONDER CADEAU

 
kerst fotoshoot
 
 

Een fotoshoot cadeau geven is een heel bijzonder geschenk. Want wat is er nou mooier in het leven dan herinneringen? Een fotoshoot is niet alleen leuk om op de dag zelf te geven, maar ook om nog jaren later op terug te kunnen kijken. Je kunt bij mij terecht voor zowel familie, newborn en zwangerschapsfotografie. Iedere fotoshoot is bijzonder, aangezien ik fotografeer vanuit de lifestyle visie. Dit houdt in dat ik ongeposeerde beelden maak die de liefde tussen jullie als gezin zal laten zien.

Laat je familie of gezin dan ook vastleggen door middel van een ongedwongen en liefdevolle fotoshoot. Die laat zien wie jullie zijn. Want dan ben je op je allermooist.

FOTOSHOOT CADEAU

fotoshoot cadeau

Je kunt bij mij een gehele fotoshoot naar wens of persoonlijk bedrag (vanaf 75 euro) cadeau doen. Nadat je jouw bestelling plaatst en jouw wensen doorgeeft, ontvang je binnen enkele dagen een feestelijk verpakte giftcard bij jou thuis per post. Wil je meer weten, direct jouw gepersonaliseerde giftcard bestellen of heb je een speciaal verzoek? Stuur mij een vrijblijvend bericht via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De tijd gaat zo snel, deze momenten vragen erom om voor altijd onthouden te worden.
Zodat je je herinneringen kunt blijven koesteren.
En ze kunt doorgegeven.
Aan alle generaties na jullie.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot amsterdam

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”