LIFESTYLE FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

 
lifestyle fotograaf
 
 

Ben jij op zoek naar een lifestyle fotograaf voor een liefdevolle fotoserie van jouw newborn of familie? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Welke sessie je ook boekt, iedere fotoshoot doe ik met veel tijd, liefde en aandacht.

LIFESTYLE FOTOGRAAF: HOE WERKT HET?

Tijdens een lifestyle fotoshoot fotografeer ik jullie zoals jullie echt zijn. De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis of op een mooie natuurrijke locatie. Tijdens een newborn sessie ligt de focus vooral op al die ‘eerste keren’ samen. Denk aan: veel knuffelen, mama en papa samen met hun kleine kindje op bed of op de bank. Daarnaast maak ik altijd een ruime variatie aan beelden zoals bijvoorbeeld een aantal losse portretten van jullie kindje zelf, close ups van die kleine teentjes en handjes, een van de eerste badjes, maar ook eventuele broertjes en zusjes komen aan bod. In principe fotograferen we de dagelijkse gang van zaken, maar bedenken wel samen de activiteiten die we gaan doen. De keuzes die we hier gezamenlijk in maken zijn afhankelijk van de behoeften van het kind en jullie als ouders.

De familiesessies vinden meestal plaats op een mooie (buiten)locatie bij jullie in de buurt. Geen geposeerde familiefoto’s, wel ongedwongen foto’s die laten zien wie jullie echt zijn. Ben je benieuwd naar mijn werkwijze tijdens deze fotoshoot? Je kunt er hier meer over lezen.

LIFESTYLE FOTOGRAAF: SFEER

Ik werk met natuurlijk licht en fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Dan ben je namelijk op je allermooist! De fotoshoots duren normaal gesproken rond de 1,5 uur, maar hebben nooit een vaste eindtijd. Ik vind het belangrijk dat we de tijd nemen en dat de fotoshoot ontspannen verloopt, voor ons allemaal. Heb je wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld omdat je kindje een schone luier nodig heeft? No worries. We hebben de tijd! Welke sessie je ook boekt, jullie staan altijd centraal in ieder aspect van onze fotoshoot.

LIFESTYLE FOTOGRAAF: WAT ZIJN MIJN TARIEVEN?

Mijn tarieven zijn afhankelijk van het pakket dat je boekt. Of je nou een kleiner of uitgebreid pakket kiest, bij iedere collectie ontvang je een handgemaakt hoogwaardig fotoalbum die speciaal voor jullie ontworpen is. En je mag de kleur van de linnen omslag zelf bepalen. Hoe tof is dat? Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

lifestyle fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”