MOEDERDAG FOTOSHOOT

 
 

Speciaal moederdag fotoshoot aanbod:
Mommy & Mini Me Sessie

Inclusief:

  • Een fotoshoot thuis of op (buiten)locatie

  • Professionele nabewerking van jouw foto’s

  • 20 van jouw mooiste digitale beelden op hoge resolutie

  • Een prachtig handgemaakt fotoalbum met linnen cover van 13 x 13

  • Een sneak preview binnen 3 dagen na de shoot

 

Geef een newborn of familie fotoshoot cadeau!

Ben je op zoek naar een bijzonder en origineel cadeau voor moederdag om jouw geliefde dit jaar extra in de watten te leggen? Wat is er nou leuker dan jouw eigen professionele fotoshoot cadeau krijgen? De tijd gaat zo snel, deze momenten vragen erom om voor altijd onthouden te worden. Zodat je ze voor altijd kunt blijven koesteren. En kunt doorgeven. Aan de generaties na jullie. 

Ik zal met liefde jullie verhaal in beeld te brengen, om fysieke herinneringen voor later te creëren over hoe het écht was tijdens deze prachtige periode. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen. Het resultaat is altijd een prachtige serie beelden, om te kunnen koesteren voor de rest van je leven.

Speciaal voor moederdag heb ik een bijzonder cadeau samengesteld wat geheid een langdurige glimlach op het gezicht van jouw mama (of jouw mama in spé) zal brengen. Je kunt namelijk nu een zwangerschapsshoot of familiesessie bij mij boeken voor een gereduceerd tarief. Totale waarde van dit pakket is €269, maar speciaal voor jullie te boeken voor €219! De plekken zijn gelimiteerd, dus wacht niet te lang met boeken. Dit is een eenmalige aanbieding, speciaal voor al die lieve moeders die het verdienen om een keer extra verwend te worden.

Nadat je jouw bestelling plaatst en jouw wensen doorgeeft, ontvang je binnen een week een feestelijk verpakte giftcard bij jou thuis per post (natuurlijk wel in een blanco envelop, zodat je cadeautje nog even geheim blijft). Wil je meer weten of heb je een speciaal verzoek? Neem vrijblijvend contact op met mij via het contactformulier hieronder voor de mogelijkheden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Speciaal aanbod voor deze bijzondere collectie:
€219*

 
 
Naam *
Naam
 
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Deze kunnen ten allen tijde worden gewijzigd, uitgezonderd reeds gemaakte prijsafspraken. De moederdag aanbieding is geldig t/m 12 mei 2020 en is alleen geldig voor fotoshoots die geboekt worden t/m 31 juni 2020.

 

ERVARINGEN

Baby fotoshoot thuis in Utrecht

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot baby newborn culemborg

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

newborn fotograaf utrecht

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!” - Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“The best gifts in the world are not in the material objects one can buy in a store, but in the memories we make with the people we love.”