NEW BORN FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

 
Newborn fotograaf
 
 

Van harte gefeliciteerd! Althans, ik ga er vanuit je, wanneer je dit leest, in verwachting bent of onlangs mama of papa bent geworden. Wat een bijzondere fase in jullie leven is er aangebroken. Een tijd van heel veel dingen ‘voor de eerste keer’ doen, duizend knuffelmomentjes en een liefde voelen waarvan je eerder nog niet wist dat hij bestond. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer papa/mama bent geworden: iedere liefde is bijzonder en het waard om voor altijd te laten vastleggen in de vorm van een fotoserie om voor altijd te koesteren.

NEWBORN FOTOGRAAF: WANNEER BOEK JE EEN SHOOT?

Het cliché is helaas echt waar: ze zijn maar zo kort klein.. De periode na de bevalling zal in het teken staan van een nieuw ritme vinden als kersvers gezin en elkaar leren kennen. En wat vliegt de tijd! Die minihandjes zullen nooit meer zo klein worden als vandaag, reden genoeg om ze zo snel mogelijk na de bevalling te laten vastleggen. De newborn fotoshoot is de boeken tot ongeveer 12 weken na de bevalling en vindt altijd plaats bij jullie thuis. Mocht je kindje al wat ouder zijn dan 12 weken dan kunnen we een baby fotoshoot plannen. Klik hier voor meer informatie.

In het meest ideale geval boeken we de newborn shoot terwijl je nog in verwachting bent, met je uitgerekende datum als uitgangspunt. Na je bevalling plannen we de precieze datum, op een dag die jullie schikt. Ben je inmiddels al bevallen? Geen probleem, neem contact op met mij om samen een datum te plannen. Ik hou altijd ruimte in mijn agenda over voor mama’s die al bevallen zijn en last minute een fotoshoot willen boeken. Samen vinden we een geschikte datum!

NEWBORN FOTOGRAAF: SFEER

Ik ben van mening dat jullie op je allermooist zijn wanneer jullie worden gefotografeerd zoals je echt bent. Geen styling of teveel poespas, jullie natuurlijke schoonheid en liefde voor elkaar staat centraal. Een fotoshoot bij mij is relaxt en ongedwongen, af en toe al ik wat kleine aanwijzingen geven tijdens het fotograferen. Ik ben een rustige aanwezigheid en verzorg met veel liefde en aandacht jullie fotoshoot. De passie voor mijn werk zul je terugvinden in ieder aspect van onze fotoshoot. Van boeking tot oplevering, jullie staan altijd centraal.

NEWBORN FOTOGRAAF: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die te boeken zijn voor iedere fotoshoot. Welk pakket je ook boekt, je ontvangt altijd een luxe handgemaakt fotoalbum bij je fotoshoot. Zo heb je een prachtige herinnering voor later en kun je, wanneer je kindjes wat ouder zijn, het fotoalbum uit de kast pakken om samen terug te kijken op de eerste dagen van jouw kindje op deze wereld. Samen herinneringen maken, daar gaat het leven immers om! Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

new born fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”