NEWBORN FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

 
Newborn fotograaf
 
 

Mag ik je feliciteren? Als je op zoek bent naar een newborn fotograaf dan is de kans groot dat je in verwachting ben van jouw kindje of inmiddels mama of papa bent geworden. Is er iets mooiers dan zo’n klein baby’tje te mogen verwelkomen in de wereld? Hoe bijzonder is het dan om al die allereerste keren te laten vastleggen met een newborn fotoshoot bij jou thuis? Denk aan een eerste badje, knuffelen met mama en papa, die mini handjes en voetjes.. Ze worden nooit meer kleiner als vandaag. Een newborn fotoshoot zorgt voor een prachtige herinnering voor later om samen met je kindje op terug te kunnen kijken. Om te kunnen vertellen over de eerste dagen van zijn of haar leven.

WANNEER BOEK JE EEN NEWBORN FOTOSHOOT?

In de eerste periode na de bevalling zullen jullie levens in het teken staan van een nieuw ritme vinden als gezin en om elkaar te gaan leren kennen. En wat vliegt de tijd! Het cliché is er dan ook met een reden: ze worden zo snel groot. En laten we eerlijk zijn: eigenlijk sneller dan je het liefste zou willen. Kun je een betere reden bedenken om een fotoshoot te laten maken van deze tijd waar ze nog zo mini waren? De beste tijd voor een newborn fotoshoot zijn dan ook de eerste 12 weken, waarbij ik eigenlijk altijd adviseer om ze fotoshoot zo vroeg mogelijk te doen. Rond deze tijd slapen de kleintjes nog veel en dat levert veel mooie knuffelmomentjes op, die ik graag voor je fotografeer! In het meest ideale geval boeken we de shoot terwijl je nog in verwachting bent, met je uitgerekende datum als uitgangspunt. Na je bevalling plannen we de precieze datum, op een dag die jullie schikt. Ben je inmiddels al bevallen? Geen probleem, neem contact op met mij om samen een datum te plannen. Ik hou altijd ruimte in mijn agenda over voor mama’s die al bevallen zijn en last minute een fotoshoot willen boeken. Mocht je kindje al wat ouder zijn dan 12 weken dan kunnen we een baby fotoshoot plannen.

WAT IS DE WERKWIJZE VAN OH BABY PHOTOGRAPHY?

Ik fotografeer jullie vanuit de lifestyle visie, dat houdt in dat ik jullie fotografeer in jullie eigen omgeving met jullie eigen spulletjes. Jullie zijn het mooiste zoals jullie echt zijn, er komt dus geen styling aan te pas en ik werk met natuurlijk licht. De fotoshoots hebben een relaxte en ongedwongen sfeer, waar ik het welzijn van jullie baby’tje altijd voorop zet. Kleine baby’tjes kunnen nog wat onvoorspelbaar zijn, vandaar dat mijn fotoshoots nooit een eindtijd hebben. Genoeg tijd dus voor een extra voeding of een schone luier. Ik ben een rustige aanwezigheid en fotografeer rondom jullie schema. Met veel liefde en aandacht verzorg ik jullie fotoshoot, deze passie voor mijn werk zul je terugvinden in ieder aspect van onze fotoshoot. Jullie staan altijd centraal.

MAAR WAT KOST EEN NEWBORN FOTOGRAAF NOU EIGENLIJK?

Mijn tarieven zijn afhankelijk van het pakket dat je boekt. Of je nou een kleiner of uitgebreid pakket kiest, bij iedere collectie ontvang je een handgemaakt hoogwaardig fotoalbum die speciaal voor jullie ontworpen is. En je mag de kleur van de linnen omslag zelf bepalen. Hoe tof is dat? Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotograaf

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”