NEWBORN FOTOGRAAF

OH BABY PHOTOGRAPHY

 
 
 
 

EEN FOTOSERIE OM NOOIT TE VERGETEN

Dat eerste lachje, de eindeloze knuffelmomentjes samen in bed.. momenten om voor altijd te koesteren.
Ben jij op zoek naar een liefdevolle (lifestyle) newborn fotoshoot, zwangerschapsshoot of familie fotograaf om jullie (eerste) momenten samen voor altijd te laten vereeuwigen? Oh Baby Photography gelooft in natuurlijke, oprechte fotografie. Gewoon heerijk bij jullie thuis of op locatie wanneer je kindje wat ouder is.

De tijd gaat zo snel, deze momenten vragen erom om voor altijd onthouden te worden.
Zodat je je herinneringen kunt blijven koesteren.
En ze kunt doorgegeven.
Aan alle generaties na jullie.

OP JE ALLERMOOIST, ZOALS JULLIE ÉCHT ZIJN

Met veel liefde leg ik jullie verhaal vast, om fysieke herinneringen voor later te creëren over hoe het écht was tijdens deze prachtige periode. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen.

Of je nou op zoek bent naar een newborn fotoshoot voor die allereerste momentjes samen, zwangerschapsfotografie, of een familie shoot samen met jouw lievelingsmensen; iedere sessie verzorg ik met veel liefde, tijd en aandacht. En voor elke fotoshoot geldt: een natuurlijke en ongedwongen fotoshoot waarbij ik jullie fotografeer zoals jullie écht zijn. Op jullie allermooist.

Lees hier meer informatie over de verschillende fotoshoots maar neem ook gerust vrijblijvend contact met mij op als je jouw persoonlijke wens wilt bespreken.

 
 

oh-baby-photography.jpg

Oh hello!

Mijn naam is Kiri en ik wil je helpen te herinneren.

Wanneer de kraamtijd voorbij is, je kindje kan lopen en misschien al zijn eerste dag naar school is geweest. Op die dag dat je zijn of haar achttiende verjaardag viert.

Je te helpen herinneren hoe het was gedurende de mooiste tijd van je leven, het mama en papa zijn in al haar glorie tijdens al jullie bijzondere mijlpalen.

Zodat je later kan terugkijken op deze tijd en zegt ‘ja, zó ziet onze liefde er voor elkaar uit, zó voelde ik mij op dat moment!’

Laten we deze momenten koesteren voor wat ze zijn. Onbeschrijfbaar mooi. Ik help je graag met het vastleggen van jullie levensverhaal, zodat je deze kunt doorgeven aan alle generaties na jullie.

Want voor je het weet komt de dag dat ze alleen naar school zullen fietsen. Onderweg naar hun eigen avontuur.

MEER OVER MIJ


ERVARINGEN

 
baby-fotoshoot-utrecht006.jpg

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!”

- Shana & Magchiel

baby-fotoshoot

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

”Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!”

- Linda

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!”

- Annemiek


LET’S BE FRIENDS ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”