NEWBORN FOTOGRAAF ROTTERDAM

 
Newborn fotograaf Rotterdam
 
 


Ben je op zoek naar een liefdevolle newbrorn fotograaf in Rotterdam? Voor een liefdevolle fotoshoot om voor altijd te koesteren? Oh Baby Photography maakt met veel liefde en aandacht een prachtige fotoserie van jouw pasgeboren kindje. Wat is er nou schattiger dan die kleine handjes en mini donshaartjes van jouw baby’tje? Laat deze bijzondere periode vastleggen zodat je een dierbare herinnering hebt voor later. En om door te kunnen geven aan alle generaties na jullie.

NEWBORN FOTOGRAAF ROTTERDAM: WANNEER?

De eerste dagen van het leven van jouw kindje is een bijzondere tijd. Na deze eerste weken zul je zien dat je kindje zich in een snel tempo zal ontwikkelen! Veel ouders vinden het dan ook fijn om een mooie herinnering te hebben van hun newborn tijdens deze bijzondere eerste periode. De newborn fotoshoot kan direct na de geboorte gemaakt worden, tot ongeveer 12 weken. Is je kindje ouder dan 12 weken? Geen probleem, dan maken we er een baby fotoshoot van. Het verschil tussen deze twee fotoshoots is dat de newborn shoot altijd bij jullie thuis plaatsvindt. Een baby fotoshoot kan eventueel ook op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld op een mooie plek in de natuur bij jullie in de buurt!

Lees hier meer informatie over de baby fotoshoot.

NEWBORN FOTOGRAAF ROTTERDAM: WERKWIJZE FOTOSHOOT

Tijdens de newborn fotoshoot staat rust en kalmte centraal. Omdat ik graag de tijd voor jullie neem boek ik per dag maar 1 fotoshoot in. Heb je wat extra tijd nodig, omdat dingen even anders lopen dan je oorspronkelijk gedacht had? Geen enkel punt. Ik bereken hier geen extra kosten voor. Klanten beschrijven mij vaak als een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Ik vind het heel belangrijk dat ieder gezinslid zich op zijn gemak voelt tijdens de fotoshoot en neem daar dan ook graag de tijd voor. Iedere fotoshoot doe ik met veel tijd, liefde en aandacht en jullie staan altijd centraal gedurende het gehele proces.

NEWBORN FOTOGRAAF ROTTERDAM: WAT ZIJN DE KOSTEN?

Mijn tarieven zijn afhankelijk van het pakket dat je boekt. Maar, bij ieder pakket ontvang je altijd een handgemaakt linnen fotoalbum. Hoe tof is dat? Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotograaf rotterdam

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”