NEWBORN FOTOGRAFE

OH BABY PHOTOGRAPHY

Newborn fotografe
 

Wanneer jij op zoek bent naar een newborn fotografe dan is de kans groot dat jij in verwachting bent of onlangs bevallen bent van jouw kindje. Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere periode is er voor jullie aangebroken. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer mama of papa geworden bent: iedere keer is even bijzonder en de moeite waard om voor altijd te laten vastleggen. Zodat je later, wanneer ze alweer wat minder mini zijn, een prachtige fotoserie hebt om deze bijzondere tijd voor altijd te kunnen koesteren. En om jouw kindje te kunnen vertellen over zijn of haar eerste dagen op deze wereld. Jullie eerste dagen als gezin.

NEWBORN FOTOGRAFE: WANNEER BOEK JE EEN SHOOT?

In de eerste periode na de bevalling zullen jullie levens in het teken staan van een nieuw ritme vinden als gezin en om elkaar te gaan leren kennen. En wat vliegt de tijd! Het cliché is er dan ook met een reden: ze worden zo snel groot. En laten we eerlijk zijn: eigenlijk sneller dan je het liefste zou willen. Bij een newborn fotoshoot adviseer ik eigenlijk altijd om zo snel mogelijk na de geboorte een fotoshoot te laten maken, in ieder geval voordat je kindje 3 maanden oud is. Rond deze periode slaapt je kindje nog veel, wat veel mooie knuffelmomentjes oplevert die prachtig te fotograferen zijn! Deze fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Na 12 weken kun je een baby fotoshoot boeken, die eventueel ook op (buiten)locatie te boeken is. Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier.

In het meest ideale geval boek je een newborn shoot al tijdens je zwangerschap. We nemen dan jouw uitgerekende datum als uitgangspunt en plannen de definitieve afspraak wanneer je bevallen bent. Is jouw kindje al geboren wanneer je dit leest? Geen probleem, neem gerust contact met mij op om een afspraak te plannen. Samen vinden we wel een geschikte datum.

NEWBORN FOTOGRAFE: WERKWIJZE

Klanten beschrijven mij vaak als een rustige aanwezigheid die er alles aan doet om jullie op je gemak te stellen. Geen tijdsdruk tijdens de fotoshoots: ik hanteer geen vaste eindtijd zodat we in alle rust jullie sessie kunnen fotograferen. Heb je wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een extra luier of voeding? No worries, we hebben de tijd. Ik werk met natuurlijk (dag)licht en fotografeer jullie zonder al te veel styling en vanuit de lifestyle visie: ongeposeerd, oprecht en zoals jullie echt zijn. Want dan zijn jullie op je allermooist.

NEWBORN FOTOGRAFE: PRIJZEN

De tarieven zijn afhankelijk van welk pakket je boekt. Ik werk met diverse collecties die te boeken zijn voor iedere gewenste fotoshoot. En extra leuk: bij ieder pakket krijg je sowieso een handgemaakt, luxe fotoalbum met linnen omslag. Zo heb je ook een fysiek aandenken aan onze fotoshoot. En hoe leuk is het om later het album te kunnen bekijken met je kindje wanneer hij of zij alweer wat groter is?

Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende pakketten? Klik dan op deze link. Heb je nog vragen na het doorlezen van de informatie over de fotoshoots? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografe

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”