NEWBORN FOTOGRAFIE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

 
 
newborn fotografie capelle aan den ijssel

NEWBORN FOTOGRAFIE CAPELLE AAN DEN IJSSEL: WERKWIJZE

Dat eerste lachje, de knuffelmomentjes samen in bed.. Om nooit te vergeten. Ben jij op zoek naar professionele newborn fotografie in Capelle Aan Den IJssel om jullie (eerste) momenten samen voor altijd vast te laten leggen? Oh Baby Photography gelooft in natuurlijke, oprechte fotografie. Gewoon heerijk bij jullie thuis of op locatie wanneer je kindje wat ouder is.

Ik wil graag jullie verhaal in beeld te brengen, om fysieke herinneringen voor later te creëren over hoe het écht was tijdens deze prachtige periode. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen.

NEWBORN FOTOGRAFIE CAPELLE AAN DEN IJSSEL: WANNEER?

Het beste moment voor newborn fotografie is ergens voordat je kindje 12 weken oud is. Dan slaapt je kindje nog veel, dit levert veel mooie knuffelmomenten op! De fotoshoot kan zowel plaatsvinden direct na de geboorte of een paar weken later. Dit is afhankelijk van jullie wensen. Tijdens de fotoshoot gaan we een mooie serie beelden maken van jullie als kersvers gezin, een aantal mooie detailfoto’s van die mini handjes en voetjes en ook een paar mooie portretten van jouw kindje alleen. Eventuele broertjes en/of zusjes krijgen ook ruimschoots de aandacht tijdens deze bijzondere fotoshoot. Het resultaat is altijd een prachtige serie beelden, om te kunnen koesteren voor de rest van je leven.

MEER INFORMATIE?

Of je nou op zoek bent naar een newborn shoot, een zwangerschapsfotograaf of een baby fotoshoot; iedere shoot doe ik met veel liefde, tijd en aandacht.  Bekijk mijn portfolio voor een impressie van mijn werk, maar neem ook gerust contact op voor alle mogelijkheden of om direct jouw fotoshoot te boeken.

Let’s make these memories last.

 
 
babyshoot-utrecht.jpg

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW MY INSTASTORIES

@OHBABYFOTOGRAFIE