NEWBORN FOTOGRAFIE ROTTERDAM

 
newborn fotografie Rotterdam
 
 

Ben jij op zoek naar een liefdevolle fotograaf voor jouw newborn fotografie in Rotterdam? Iemand die jullie op een ongedwongen manier weet vast te leggen zoals jullie écht zijn? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Met veel liefde, tijd en aandacht verzorg ik jullie newborn fotoshoot, zodat je een prachtige herinnering hebt aan deze bijzondere tijd. Het klinkt misschien een beetje cliché; maar de tijd dat ze zo onwijs mini zijn, vliegt voorbij. Laat deze kostbare periode dan ook vastleggen zodat je, wanneer je kleintje ouder is, kunt terugkijken op deze prachtige momenten.

NEWBORN FOTOGRAFIE IN ROTTERDAM: WAT GAAN WE DOEN?

Je kunt bij mij al een newborn fotoshoot boeken tijdens je zwangerschap. We nemen dan je uitgerekende datum als richtdatum en plannen de fotoshoot zodra je bevallen bent. Heb jij je kindje al mogen verwelkomen? Geen punt, je kunt ook gerust boeken nadat je kindje geboren is. Samen vinden we een geschikte datum! Een newborn shoot kunnen we maken tot ongeveer 12 weken. Je kindje slaapt dan nog veel en dit levert veel mooie knuffelmomentjes op! Tijdens de fotoshoot nemen we ruim de tijd om van jullie een prachtige fotoserie te maken. Ik zal foto’s van jullie als gezin maken, een reeks prachtige detailfoto’s van die kleine handjes en voetjes en een ruimte selectie foto’s van je kindje alleen. Heb je een speciaal verzoek of iets wat je leuk vindt om te fotograferen? Voorafgaande aan de fotoshoot nemen we jouw wensen en verwachtingen door, zodat je zeker bent dat ook dat éne lievelingsmoment gefotografeerd wordt.

NEWBORN FOTOGRAFIE ROTTERDAM: HOE GAAT EEN FOTOSHOOT BIJ MIJ?

Mijn fotoshoots zijn relaxt en ongedwongen. Ik zal je nooit vragen om te poseren en lachend de camera in te kijken, wél zal ik je tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen geven. Naar mijn mening zijn jullie op je allermooist wanneer je persoonlijkheid straalt op de foto’s. Ik fotografeer jullie dus zoals je écht bent! Volgens klanten ben ik een rustige en ontspannen aanwezigheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Tijdens de fotoshoot hebben we nooit haast. Heb je wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een extra voeding? No worries. Ik boek per dag maar 1 fotoshoot in zodat ik jullie mijn onverdeelde aandacht kan geven.

NEWBORN FOTOGRAFIE ROTTERDAM: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd iets wat bij je past! Na oplevering van jouw bestelgallery is er ook altijd nog de mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven en alle extra’s die daarbij komen.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot nederland

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot newborn

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie nederland

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”