NEWBORN FOTOSHOOT HILVERSUM

 
newborn fotoshoot hilversum
 
 

Ben jij op zoek naar een liefdevolle newborn fotoshoot in Hilversum? Dan ben je bij Oh Baby Photography op het juiste adres. De eerste keer dat je je pasgeboren baby’tje in zijn of haar ogen kijkt. De sterke armen van papa die ‘s nachts eindeloos je kindje wiegen. Dat eerste glimlachje. Het eindeloos kroelen in bed.. Bestaat er iets mooiers dan de kraamtijd? Je zou er misschien niet aan denken wanneer je samen in deze bubbel zit, maar deze tijd vliegt voorbij. En wat is er nou mooier om deze periode voor altijd te laten documenteren, in de vorm van een prachtige fotoshoot die jullie als kersvers gezin precies weergeeft zoals jullie zijn? Zodat je later, wanneer je kindje wat ouder is, samen terug kunt kijken op deze prachtige periode. Terugkijken op jullie levensverhaal.

NEWBORN FOTOSHOOT HILVERSUM: WANNEER PLAN JE EEN SHOOT?

Jaaa, eindelijk is het zo ver! Of bijna zover. Van harte gefeliciteerd! Grote kans als je dit leest, dat je zwanger bent of onlangs bevallen bent van je baby’tje. Of het nou je eerste is, de tweede of de derde: de komende tijd zal een periode zijn vol nieuwe ontdekkingen. Dat bijzondere wondertje met zijn eigen persoonlijkheid die steeds duidelijker naar voren komt (vooral ‘s nachts natuurlijk he, let maar op), het nieuwe ritme wat jullie samen zullen gaan vinden.. Samen een nieuw gezin vormen. De tijd lijkt voorbij te vliegen maar tegelijkertijd kruipen de dagen voorbij, kon het maar altijd zo zijn. Je zult er misschien niet aan denken wanneer je middenin je kraamtijd zit, maar het cliché is waar: ze zullen nooit meer zo klein zijn als vandaag. Hoe mooi is het dan om later nog terug te kunnen kijken op deze tijd waar ze zo klein waren en je kleintje te laten vastleggen met een bijzondere fotoshoot?

De eerste vier weken van het leven van je kindje zijn bij uitstek een perfecte periode om een newborn fotoshoot te laten maken. Je baby is dan nog mini en slaapt heel veel. Maar ook later, tot ongeveer 12 weken kan een newborn fotoshoot nog prima! Het liefste boek ik deze fotoshoot met je in tijdens je zwangerschap en zal daarbij je uitgerekende dag als richtdatum houden. De definitieve datum van de fotoshoot plannen we in na je bevalling, dan kun je ook wat beter inschatten hoe je je voelt en wat jij een fijne periode zou vinden om een fotoshoot te laten maken. Ben je bevallen terwijl je dit leest? Geen enkel punt, stuur me een mailtje en we vinden vast samen een datum die ons beiden schikt.

NEWBORN FOTOSHOOT HILVERSUM: HOE GAAT EEN SHOOT BIJ MIJ?

De newborn sessies zijn vanuit een lifestyle visie, ik fotografeer jullie zonder styling en teveel poespas. Gewoon, zoals jullie zijn, op jullie allermooist! De newborn fotoshoots vinden altijd plaats bij jullie thuis. Als je baby’tje ouder is dan 12 weken, dan kunnen we ook een fotoshoot doen op (buiten)locatie als je dat leuk vindt. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je altijd van mij een style guide waarmee je je kunt voorbereiden op je fotoshoot. Heb je extra vragen of een speciaal verzoek? Ik denk met alle liefde met jullie mee. Jullie wensen staan bij mij altijd voorop en dit zul je merken aan ieder aspect van onze communicatie en tijdens de fotoshoot. In een review op Google beschreef een moeder van een pasgeboren baby mij als een rustige en fijne aanwezigheid, jullie op je gemak laten voelen is dan ook mijn doel. Loopt de fotoshoot wat uit, of is er toch nog een extra voeding nodig? No worries, ik neem alle tijd voor jullie. Als zelf mama zijnde ben ik erop voorbereid dat het altijd net eventjes anders gaat dan je van te voren denkt wat betreft die kleintjes, hier anticipeer ik dan ook altijd op. Iedere sessie doe ik met veel tijd, liefde en aandacht. Om jullie shoot ervaring eentje te maken waarbij je met een glimlach op terugkijkt.

NEWBORN FOTOSHOOT HILVERSUM: PRIJZEN

Ik werk met verschillende pakketten welke je zelf kunt kiezen, afhankelijk van hoeveel foto’s je graag wilt hebben. Bij ieder pakket ontvang je standaard een handgemaakt fotoalbum met linnen kaft, bij de wat grotere pakketten zijn de albums nog luxer en uitgebreider. Ieder fotoalbum heeft krasbestendige pagina’s en worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en hebben een tijdloze en prachtige uitstraling die niet zou misstaan op je koffietafel. Bij alle fotoshoot zitten verschillende leuke extra’s, voor de details van mijn tarieven verwijs ik je graag door naar deze pagina waar je meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven. 

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot hilversum

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”