NEWBORN FOTOSHOOT UTRECHT

 
newborn fotoshoot utrecht
 
 

Wil jij jouw eerste tijd samen met jouw pasgeboren baby’tje voor altijd laten vastleggen door middel van een newborn fotoshoot in Utrecht? Oh Baby Photography gelooft in tijdloze en pure fotografie. Die kleine handjes en voetjes, de knuffelmomentjes in bed, dat eerste badje.. Je staat er misschien niet bij stil wanneer je baby’tje eindelijk geboren is, maar de tijd dat ze zo onwijs mini zijn vliegt voorbij. Laat dit moment dan ook vastleggen met een prachtige fotoshoot zodat je later, samen met jou kindje, een prachtige fotoserie hebt om met een glimlach op terug te kijken. En om door te geven, aan alle generaties na jullie. 

Meer lezen over een zwangerschapsshoot?
Klik dan hier.

NEWBORN FOTOSHOOT UTRECHT: HOE WERKT HET PRECIES? 

Alle clichés zijn waar wat betreft kinderen krijgen: ze groeien soms sneller dan je eigenlijk zou willen. Kon het maar altijd zo zijn, lekker samen in je eigen bubbel, net zoals tijdens je kraamweek. Hoe mooi is het om deze tijd voor altijd te kunnen bevriezen? Om te laten fotograferen en terug te kunnen bekijken in een prachtig fotoalbum?

De kraamperiode is dan ook een hele bijzondere tijd om een newborn fotoshoot te laten maken. Vooral de eerste vier weken wanneer je kindje nog op zijn of haar allerkleinst zijn, zijn hier echt ideaal voor. Je kindje slaapt dan nog veel en is nog heel erg mini! Veel tijd om te knuffelen en kroelen dus. Is je kindje al wat ouder? Geen probleem, de newborn shoot is te boeken tot 12 weken. Daarna kun je een baby fotoshoot boeken, waarbij we ook naar buiten kunnen gaan als je dat wilt. De newborn fotoshoot plan ik het liefste met je in wanneer je nog zwanger bent, rondom je uitgerekende datum. Ben je al bevallen wanneer je dit leest? Neem gerust contact met mij op, samen vinden we een geschikte datum voor jouw newborn fotoshoot!

Ben je benieuwd naar een baby fotoshoot (vanaf 12 weken) op locatie? Klik dan hier voor meer informatie.

NEWBORN FOTOSHOOT UTRECHT: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Mijn fotoshoots zijn puur en ongedwongen. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn, naar mijn mening is er niets mooiers dan wanneer jullie eigen persoonlijkheid naar voren komt in de foto’s. Het is jullie levensverhaal en ik geloof erin dat deze het best tot zijn recht komt zonder styling en in jullie eigen omgeving. De sfeer tijdens een fotoshoot met mij is relaxed en het fotograferen doen we in alle rust. Hebben jullie wat meer tijd nodig of loopt het wat uit? Dit is geen enkel probleem, ik boek maar 1 fotoshoot per dag in en heb dus alle tijd voor jullie. Iedere fotoshoot doe ik met veel tijd, liefde en aandacht. Het fotograferen van pasgeboren kindjes is voor mij het allermooiste beroep om te kunnen hebben, de liefde voor mijn vak zul je terugvinden in ieder aspect van de fotoshoot. Van de voorbereiding tot de aflevering, jullie staan centraal. 

NEWBORN FOTOSHOOT UTRECHT: TARIEVEN

De tarieven zijn afhankelijk van welk pakket je boekt. Al mijn pakketten hebben standaard een handgemaakt fotoboek met linnen kaft en een uitgebreide style guide die je helpt voor te bereiden op jouw fotoshoot. Daarnaast zijn er nog veel meer andere extra’s afhankelijk van welke fotoshoot je boekt. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over mijn verschillende pakketten en tarieven. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

public.jpeg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”