BABY 4 MAANDEN | TIJD VOOR EEN FOTOSHOOT

 
baby 4 maanden
 
 

Mag ik je nog feliciteren? Als je op zoek bent naar een fotoshoot voor jouw baby van 4 maanden, dan is de kans groot dat jij onlangs papa of mama geworden bent van jouw kleintje. Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. De kraamtijd is inmiddels voorbij en het lijkt wel alsof je kindje iedere dag weer iets nieuws leert en de babykleertjes in grotere maten zijn bijna niet aan te slepen. Het cliché’s is waar.. konden ze maar altijd zo klein blijven.. Hoe mooi is het om deze prachtige periode voor altijd te laten vastleggen door middel van een baby fotoshoot die laat zien wie jullie écht zijn? Zodat je een mooie herinnering hebt voor later. Om voor altijd te koesteren.

Met hoeveel weken boek je een baby fotoshoot?

Tot 12 weken kun je bij mij een newborn fotoshoot boeken. Deze fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis, met jullie eigen spulletjes in vertrouwde omgeving. Wanneer je kindje wat ouder is, vanaf 12 weken, kun je bij mij een baby fotoshoot boeken. Dit is een fotoshoot die we thuis kunnen maken of op een mooie locatie. Net als bij een newborn fotoshoot neem ik uitgebreid de tijd om een paar prachtige foto’s van jullie als gezin te maken, close ups van die mini handjes en voetjes en een serie prachtige portretten van je kindje. Het verschil tussen een newborn en babyfotoshoot zit vooral in de ontwikkeling van je kindje zelf. Zo zul je zien dat je kindje rond 3/4 maanden al flink wat dingen heeft geleerd die leuk zijn om te fotograferen. Denk dan bijvoorbeeld aan op je buik liggen en bijvoorbeeld vliegtuigje spelen met papa en mama! Ieder kindje is uniek en zal zich anders ontwikkelen, laat deze ontwikkeling dan ook vastleggen! Je kunt de baby fotoshoot op ieder moment boeken.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje wat ouder is? Klik hier voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot bij mij?

Een fotoshoot bij mij verloopt rustig en ongedwongen. Ik fotografeer jullie zonder al te veel styling en in jullie eigen omgeving, zoals jullie echt zijn! Dan ben je namelijk op je allermooist. Tijdens de fotoshoot hebben we geen haast, fotoshoots duren normal gesproken rond de 1,5 uur bij mij - maar ze hebben nooit een vaste eindtijd. Ik neem graag de tijd voor jullie.

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ik werk met diverse pakketten die je voor iedere gewenste fotoshoot kunt selecteren. Welk pakket je ook boekt, kleiner of juist zeer uitgebreid, je ontvangt (naast de high resolution beelden) altijd een prachtig handgemaakt fotoalbum. Zodat je later met je kindje kunt terugkijken op deze prachtige periode. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op als je vragen hierover hebt. Ik vertel je graag meer!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”