BABY 5 MAANDEN | JOUW FOTOSHOOT

 
baby 4 maanden
 
 

Wanneer je dit leest, is de kans groot dat jij een paar maanden geleden de mama of papa geworden bent van jouw kindje. Nog van harte gefeliciteerd! De kraamtijd is voorbij en jullie zijn waarschijnlijk inmiddels al gewend aan jullie prachtige leven samen.
Je kindje ontwikkeld zich nu razendsnel en lijkt elke dag iets nieuws te kunnen. Een fotoshoot laten maken van jouw baby van 5 maanden oud is dan ook een prachtige manier om al deze nieuwe mijlpalen te vieren. Zodat je een mooie herinnering hebt voor later, wanneer die kleine mini handjes jouw handen vastpakken bij het oversteken van de straat, of ze jou uitzwaaien wanneer ze voor de eerste keer naar school gaan. Het lijkt nog zover weg, maar de tijd vliegt!

Met hoeveel weken boek je een baby fotoshoot?

Je kunt vanaf 12 weken een baby fotoshoot bij mij boeken. Het verschil tussen een newborn fotoshoot (tot 12 weken) en de baby fotoshoot is dat we tijdens een baby shoot ook eventueel naar buiten kunnen als jullie dit leuk vinden! Net als bij de newborn shoot zal ik ruim de tijd nemen om foto’s van jullie samen als gezin, close ups van die kleine handjes en voetjes en een aantal prachtige portretten van jouw kindje te maken. Bij een baby fotoshoot zorg ik er ook altijd voor dat ik momenten fotografeer die laten zien waar je kindje op dat moment staat in zijn of haar ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan vliegtuigje spelen met papa en mama, op je buik liggen en misschien zelfs al rechtop kunnen zitten! Ieder kindje is verschillend en ik speel hier graag op in tijdens de fotosessie. Ook eventuele broertjes en zusjes krijgen ruime aandacht tijdens al mijn fotoshoots.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje wat ouder is? Klik hier voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot bij mij?

Fotoshoots bij mij staan altijd in teken van rust en aandacht voor jullie. Ik fotografeer jullie op een ongedwongen manier. Verwacht geen geposeerde foto’s waarbij ik jullie vraag om lachend naar de camera te kijken, wel échte beelden die de liefde tussen jullie laat zien. Jullie zullen vooral veel met elkaar bezig zijn, met hier en daar een kleine aanwijzing van mij en ik zal jullie fotograferen zoals jullie écht zijn. Dan ben je namelijk op je allermooist! Fotoshoots duren bij mijn normaal gesproken rond de 1,5 uur - maar ik hou nooit een vaste eindtijd aan. Ik neem graag de tijd voor jullie. Heb je dus wat extra tijd nodig of loopt de dag anders dan gepland? Dit is geen probleem, ik breng geen extra kosten in rekening als het allemaal wat langer duurt. Een fijne ervaring is voor mij het allerbelangrijkste, zodat wij beiden terugkijken op een hele mooie dag!

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ben je benieuwd naar de prijzen van een baby fotoshoot? Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven. Welk pakket je ook boekt, je ontvangt naast de high resolution beelden ook altijd een handgemaakt linnen fotoalbum. Zo kun je later het fotoalbum uit de kast pakken en samen met jouw kindje vertellen over zijn of haar eerste maanden op de wereld. Heb je na het doorlezen van alle informatie op mijn website nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”