BABY 6 MAANDEN | EEN UNIEKE FOTOSHOOT

 
baby 4 maanden
 
 

Wanneer je dit leest is de kans groot dat je een tijdje geleden papa of mama bent geworden van jouw baby van 6 maanden oud. Nog van harte gefeliciteerd! Wanneer je een baby krijgt voelen de maanden soms meer als weken, wat vliegt de tijd.. Heb je er al over nagedacht om jouw baby te laten fotograferen tijdens deze bijzondere periode? Vier jouw mijlpalen met een babyshoot bij Oh Baby Photography! Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later, om deze prachtige periode voor altijd te kunnen koesteren.

Wanneer boek je een baby fotoshoot?

Je kunt de baby fotoshoot op ieder moment boeken vanaf 12 weken. Voor die tijd boek je een newborn fotoshoot. Het verschil tussen deze twee shoots is dat de newborn shoot altijd bij jullie thuis plaatsvindt. Een baby fotoshoot kan ook op locatie, bijvoorbeeld op een mooie natuurrijke locatie bij jou in de buurt. Net als bij de newborn sessies zal ik tijdens onze fotoshoot ruim de tijd nemen om foto’s van jullie als gezin te maken, en ook de close ups van die kleine handjes en voetjes zal ik meenemen in de shoot, eveneens als een serie mooie portretten van je kindje alleen. Bij de baby fotoshoot zal ik ook altijd rekening houden met de ontwikkelingen van je kindje, bijvoorbeeld als zij of hij al zelfstandig kan zitten. Ook andere ontwikkelingen die bij deze leeftijd houden neem ik graag mee tijdens onze fotoshoot. Ieder kindje is verschillend, hoe leuk is het om deze mijlpalen te laten fotograferen? Ook eventuele oudere broertjes en zusjes krijgen ruimschoots aandacht tijdens deze fotoshoot.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje wat ouder is? Klik hier voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot in z’n werk bij Oh Baby Photography?

Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie: dit houdt in dat ik jullie op een ongedwongen en spontane manier fotografeer. Tijdens de fotoshoot zullen jullie vooral veel bezig zijn om de interactie met elkaar aan te gaan, met af en toe een kleine aanwijzing van mij. Mijn doel is om jullie te fotograferen op een manier dat jullie persoonlijkheid straalt. Dan ben je namelijk op je allermooist! Geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt (tenzij dit spontaan gebeurt natuurlijk), wel beelden die de liefde tussen jullie laat zien. Klanten beschrijven mij vaak als een rustige en prettige aanwezigheid waarbij je je snel op je gemak voelt. De liefde voor mijn vak zul je dus ook in ieder aspect van jouw fotoshoot ervaring terug vinden!

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven. Welk pakket je ook boekt, iedere fotoshoot die ik met veel tijd, liefde en aandacht. Er is altijd een pakket wat bij jullie past! Daarnaast ontvang je, naast de high resolution beelden, ook altijd een handgemaakt linnen fotoalbum waarvan je kleur van de kaft zelf mag kiezen Hoe uniek is dat? Zo kun je later het fotoalbum uit de kast pakken en samen met jouw kindje vertellen over zijn of haar eerste maanden op de wereld. Heb je na het doorlezen van alle informatie op mijn website nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”