BABY 8 MAANDEN | TIJD VOOR EEN BABY FOTOSHOOT!

 
baby 8 maanden
 
 

Wanneer je baby 8 maanden oud is ben je waarschijnlijk inmiddels behoorlijk gewend aan jullie leven samen. Wat een prachtige periode hebben jullie achter de rug. Een periode van heel veel ‘eerste keren’ en oneindig veel knuffelmomentjes samen. Het kleine wondertje wat 8 maanden geleden nog in jouw buik zat begint langzaamaan te veranderen in een echt klein persoontje met een duidelijke eigen mening. Wat een geschenk om dit mee te mogen maken. Heb je er al over nagedacht om deze prachtige periode op een ongedwongen en liefdevolle manier vast te laten leggen? Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later, wanneer jouw kleintje niet meer zo mini is? Oh Baby Photography gelooft in spontane en oprechte fotografie, het resultaat is een fotoserie die laat zien wie jullie écht zijn. Zodat je dit moment voor altijd kunt blijven koesteren.

Wanneer boek je een baby fotoshoot?

Je kunt op ieder gewenst moment een baby fotoshoot boeken, vanaf 12 weken. Voor die tijd boek je een newborn fotoshoot. Een baby fotoshoot kan zowel thuis op locatie plaatsvinden, afhankelijk van jullie wensen. Ik neem tijdens de fotoshoot uitgebreid de tijd om een prachtige serie portretten van jullie als gezin te maken en ook eventuele broertjes en zusjes krijgen veel aandacht tijdens deze fotoshoot. Daarnaast maak ik ook altijd nog een ruimte variatie aan foto’s van je kindje alleen, bijvoorbeeld in zijn of haar bedje of op de bank. Omdat je baby tijdens deze periode al veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt zijn dit ook dingen die ik meeneem in de fotoshoot, bijvoorbeeld wanneer je kindje al kan zitten. Zo heb je een prachtige herinnering voor later over hoe het was tijdens deze periode.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje wat ouder is? Klik hier voor meer informatie.

Hoe gaat een fotoshoot in z’n werk bij Oh Baby Photography?

Een fotoshoot bij mij is spontaan en ongedwongen. Ik zal jullie nooit vragen om te poseren en lachend in de camera te kijken; ik fotografeer vanuit de lifestyle visie en zoals jullie écht zijn. Dan zijn jullie namelijk op jullie allermooist! Omdat ik per dag maar 1 fotoshoot inplan heb ik alle tijd voor jullie, als er dus wat extra tijd nodig is voor de fotoshoot is dit geen probleem en bovendien reken ik daar nooit extra kosten voor. Wil je een fotoshoot plannen in het weekend? Geen probleem, ook daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Klanten beschrijven mij vaak als een rustige en aangename aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Als fotograaf (en als zelf mama zijnde, want ik weet hoe het is!) vind ik het dan ook heel belangrijk dat jullie allemaal prettig voelen tijdens de fotoshoot en ik neem hier dan ook graag de tijd voor.

Wat zijn de prijzen van een baby fotoshoot?

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Er is altijd wel een pakket wat bij je past! Welk pakket je ook boekt, je krijgt van mij altijd een prachtig fotoalbum met linnen kaft na afloop van onze fotoshoot. Hoe uniek is dat? Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven. Heb je een speciaal verzoek? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”