BABY FOTOGRAAF

 
baby fotograaf
 
 

Die kleine teentjes, de handjes die de jouwe vasthouden.. De babyperiode is een hele kostbare tijd, eentje die het waard is om voor altijd vast te laten leggen. Een liefdevolle en ongedwongen fotoshoot, die laat zien wie jullie zijn. Om voor altijd te koesteren. Daar staat Oh Baby Photography voor.

BABY FOTOGRAAF: WANNEER BOEK JE EEN FOTOSHOOT?

Tot 12 weken kun je bij mij een newborn fotoshoot boeken. Deze fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis, met jullie eigen spulletjes in vertrouwde omgeving. Wanneer je kindje wat ouder is, vanaf 12 weken, kun je bij mij een baby fotoshoot boeken. Het verschil tussen deze twee fotoshoots is dat we bij een baby fotoshoot ook eventueel naar buiten kunnen gaan. Bij beiden shoots neem ik uitgebreid de tijd om een serie prachtige portretten van jullie gezin te maken, close ups van die kleine handjes en voetjes en een aantal bijzondere foto’s van je kindje alleen.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje wat ouder is? Klik hier voor meer informatie.

BABY FOTOGRAAF: WAT IS MIJN WERKWIJZE?

Mijn fotoshoots zijn ongedwongen en spontaan: ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Dan ben je namelijk op je allermooist! Klanten noemen mij vaak een rustige en prettige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dit vind ik heel belangrijk! Van boeking tot oplevering van jullie fotoshoot: jullie staan altijd centraal. Ook boek ik per dag maar 1 fotoshoot in omdat ik jullie graag mijn onverdeelde aandacht geef. Geen tijdsdruk tijdens jouw shoot dus, we doen rustig aan!

BABY FOTOGRAAF: TARIEVEN

Omdat ik met diverse pakketten werk die je kunt boeken voor jouw fotoshoot is er altijd een pakket wat bij jouw wensen past! En extra leuk: je ontvangt altijd een handgemaakt fotoalbum wat ik speciaal voor jullie ontwerp. Hoe tof is dat? Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op als je vragen hierover hebt. Ik vertel je graag meer!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”