BABY FOTO’S - LAAT DEZE KOSTBARE TIJD VASTLEGGEN

 
baby foto
 
 

Van harte gefeliciteerd! Althans.. ik ga er vanuit dat als jij op zoek bent naar een fotograaf voor jouw baby foto’s dit inhoudt dat jij niet al te lang geleden mama of papa geworden bent van jullie kleintje. Wat een bijzondere tijd is dit. Een moment van heel veel eerste keren, en wennen aan het leven als nieuw gezin. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer een kindje hebt mogen verwelkomen; het blijft iedere keer bijzonder. En het klinkt misschien een beetje cliche; maar voor je het weet zijn die mini handjes en voetjes alweer een stuk groter, de tijd vliegt voorbij. Laat deze bijzondere tijd dan ook vastleggen door middel van een ongedwongen en oprechte fotoshoot. Gewoon bij jou thuis of op locatie wanneer je kindje wat ouder is.

BABY FOTOSHOOT: WANNEER?

Je kunt een babyshoot op ieder gewenst moment boeken. Zo kun je tijdens de eerste 12 weken na de bevalling al een newborn fotoshoot laten maken bij jullie thuis, of een fotoshoot ergens buiten wanneer je kindje ouder dan 12 weken is. Hoe oud je kindje ook is, ieder moment is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje ouder is? Klik hier voor meer informatie.

BABY FOTOSHOOT: HOE WERKT HET?

Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie, dit houdt in dat ik jullie op een ongeposeerde en ongedwongen manier fotografeer, zoals jullie echt zijn! Dan ben je namelijk op je allermooist. Ik zal je nooit vragen om lachend de camera in te kijken, wel fotografeer ik jullie samen op een manier dat de liefde tussen jullie vastgelegd wordt. Daar gaat het inmiddels om! Na afloop van een fotoshoot krijg ik vaak te horen van klanten dat ze mij een fijne, rustige aanwezigheid vinden bij wie ze zich snel op hun gemak voelden. Dit vind ik heel belangrijk tijdens een fotoshoot. Omdat ik graag de tijd voor jullie neem boek ik per dag maar 1 fotoshoot in. Geen gehaast of stress, jullie staan centraal!

BABY FOTOSHOOT: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je voor jouw fotoshoot kunt boeken. Zo kun je zelf een pakket kiezen wat bij jullie past. Hoe fijn is dat? Je ontvangt na afloop van jouw fotoshoot altijd een luxe, handgemaakt linnen fotoalbum die ik speciaal voor jullie ontwerp. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op als je vragen hierover hebt.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”