BABYSHOOT DEN HAAG

 
babyshoot den haag
 
 

Mag ik je feliciteren? Grote kans als je dit leest dat je onlangs de trotse papa of mama geworden bent van jouw kindje. Of misschien ben je zelfs nog in verwachting? Wat een prachtig avontuur is er voor jullie begonnen. Dat eerste lachje, de knuffelmomentjes samen in bed.. Allemaal eerste keren die je eigenlijk nooit zou willen vergeten. Ze zijn maar zo kort zo klein. De babytijd is een prachtige periode, eentje die het waard is om voor altijd te kunnen blijven koesteren. Ook als je kindje zo wat ouder is. En hoe mooi is het om dan een prachtig aandenken te hebben van deze bijzondere periode? Een fotoshoot die laat zien hoe het écht was tijdens deze periode? Liefdevol, ongedwongen en op jullie allermooist. Daar staat Oh Baby Photography voor.

BABYSHOOT DEN HAAG: WANNEER?

Je kunt een babyshoot op ieder gewenst moment boeken. Zo kun je een newborn fotoshoot laten maken tijdens de eerste 12 weken, deze vindt altijd plaats bij jullie thuis. Ik zal daarbij ruim de tijd nemen om ook die mini handjes en voetjes te fotograferen. Na de twaalf weken kunnen we ook eventueel naar buiten als jullie dat willen, naar een mooie natuurrijke omgeving bij jou in de buurt. Dit is afhankelijk van jouw wensen! Het allerliefste boek je de babyshoot zo ruim mogelijk van te voren, in sommige gevallen zelfs al tijdens de zwangerschap. Dan kan ik je garanderen dat jouw gewenste datum beschikbaar is. Zoek je last minute een plekje voor een baby fotoshoot? Neem contact met mij op! Samen vinden we een geschikte datum.

Ben je benieuwd naar een familie fotoshoot op locatie? Met het hele gezin en als je kindje ouder is? Klik hier voor meer informatie.

BABYSHOOT DEN HAAG: SFEER

De sfeer tijdens de fotoshoot is relaxt en ongedwongen. We doen rustig aan en nemen de tijd. Fotoshoots bij mij duren meestal rond de 1,5 uur, maar ik hou nooit een vaste eindtijd aan. Eventjes wat extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een extra voeding of een schone luier? Geen punt. Jullie behoeftes staan altijd centraal bij mij. Zo kijken we beiden terug op een fijne fotoshoot!

BABYSHOOT DEN HAAG: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je voor jouw fotoshoot kunt boeken. Welk pakket je ook kiest, je krijgt er altijd een luxe fotoalbum bij die ik speciaal voor jou ontwerp na afloop van onze fotoshoot. Zo kun je de fotoshoot ook op een fysieke manier beleven! Je kunt hier meer informatie vinden over mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op als je vragen hierover hebt.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”