FOTOGRAAF ALMERE

 
fotograaf almere
 
 

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Almere? Voor een fotoshoot van jouw familie, (pasgeboren) baby of misschien voor een zwangerschapsshoot? Oh Baby Photography fotografeert je op een ongedwongen en liefdevolle manier. Welke fotoshoot je ook boekt, iedere shoot die ik met veel tijd, liefde en aandacht. Zodat je later een prachtige herinnering hebt om op terug te kijken.

FOTOGRAAF ALMERE: HOE GAAT EEN FOTOSHOOT BIJ MIJ?

Fotoshoots zijn bij mij relaxte en ongedwongen. Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie; dat houdt in dat ik jullie fotografeer zoals je écht bent. Want dan ben je op je allermooist! Mijn fotoshoots vinden niet plaats in een studio, wel bij jou thuis of op een prachtige (buiten)locatie. Want ook jouw omgeving en je eigen spulletjes laten zien wie je bent. De locatie is altijd in overleg, behalve bij een newborn fotoshoot. (fotoshoot tot 12 weken na de geboorte). Deze vindt altijd plaats bij jullie thuis. Daarna kun je een baby fotoshoot boeken, een fotoshoot die ook op locatie te maken is! Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier.

Voorafgaand aan jouw fotoshoot ontvang je altijd een style guide - een handig document wat je helpt voor te bereiden op jouw fotoshoot. Daarnaast kun je altijd bij mij terecht met vragen, ik help je graag!

FOTOGRAAF ALMERE: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een fotoshoot bij mij gaat ontspannen en ongedwongen: omdat ik graag de tijd neem voor jou, boek ik per dag maar 1 fotoshoot in. Daarom hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd! In praktijk is het meestal zo dat fotoshoots tussen de 1,5 en 2 uur duren. Vooral met kindjes is het fijn om deze tijd aan te houden vanwege hun aandacht. Heb je extra tijd nodig, bijvoorbeeld voor een rustmomentje of extra voeding voor je baby’tje? Geen probleem! We hebben geen haast. Na de fotoshoot doe ik de oplevering van de beelden binnen 14 dagen middels een gepersonaliseerde online bestel gallery. Je kunt dus zelf je beelden uitzoeken uit een voorselectie die ik heb gemaakt! Hoe tof is dat?

FOTOGRAAF ALMERE: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd iets wat bij je past. Ieder pakket heeft leuke extra’s, maar je ontvangt altijd een luxe handgemaakt fotoboek van jouw shoot. Zo heb je een heel mooi album waar je samen met je gezin herinneringen kunt ophalen. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. 

 
 
baby-fotografie-nederland.jpg

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotograaf almere

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”