FOTOGRAAF AMERSFOORT

 
fotograaf amersfoort
 
 

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Amersfoort? Voor jouw newborn, gezin of zwangerschapsshoot? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Iedere fotoshoot doe ik met veel liefde en aandacht, zodat je een prachtige herinnering hebt voor later.

FOTOGRAAF AMERSFOORT: HOE GAAT EEN FOTOSHOOT BIJ MIJ?

Afhankelijk van jouw wensen en de soort fotoshoot kan deze plaatsvinden bij jou thuis of op locatie. Ik werk met natuurlijk daglicht en fotografeer jullie op een ongedwongen manier - precies zoals je bent. Want dan ben je op je allermooist!

De newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jou thuis en zijn te boeken vanaf de geboorte tot ongeveer 12 weken na de bevalling. Daarna kun je een baby fotoshoot boeken, een fotoshoot die ook eventueel op locatie te maken is! Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier.

Een familiefotosessie vindt meestal plaats op een mooie natuurrijke buitenlocatie en is te boeken voor gezinnen tot ongeveer 6 personen. Geen geposeerde beelden waarbij ik jullie op een rijtje zet en laat lachen in de camera, wel een prachtige fotoserie die laat zien wie jullie zijn, en waarbij de liefde tussen jullie mooi op beeld komt! Ben je benieuwd naar deze sessies? Klik dan hier.

FOTOGRAAF AMERSFOORT: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik boek maar 1 sessie per dag en mijn fotoshoots hebben geen vaste eindtijd. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik de tijd kan nemen voor jullie. Geen gehaast of stress dus, we nemen de tijd. Mensen omschrijven mij vaak als een relaxte aanwezigheid die goed mensen op hun gemak kan stellen. Welke fotoshoot je ook boekt, jullie staan centraal. Bij iedere fotoshoot ontvang je tevens een prachtig handgemaakt fotoalbum om jouw foto’s ook op een fysieke manier te kunnen beleven. Samen met jouw gezin door het fotoalbum bladeren om terug te kunnen kijken op een bijzonder moment, hoe leuk is dat?

FOTOGRAAF AMERSFOORT: KOSTEN

De prijzen zijn afhankelijk van welk pakket je boekt, welke fotoshoot je ook wilt boeken; er is altijd een pakket wat bij je past! Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. 

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotograaf amersfoort

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”