FOTOGRAAF AMSTERDAM

 
fotograaf amsterdam
 
 

Zoek je een fotograaf in Amsterdam, voor een ongedwongen en tijdloze fotoshoot waar je nog jaren op terug zal kijken met een grote glimlach? Is er een babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen met een newborn fotoshoot. Ben je zwanger? Laat je prachtige buik vereeuwigen zodat je een prachtige herinnering hebt voor later. Of zoek je een fotograaf voor jouw familie? Welke fotoshoot je ook boekt, iedere shoot die ik met veel liefde, tijd en aandacht. Zodat je voor altijd terug kunt kijken op deze bijzondere periode.

FOTOGRAAF AMSTERDAM: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Voor elke fotoshoot geldt: boek het liefste zo vroeg mogelijk! Zo ben je verzekerd van een plekje op de door jou gewenste datum. Zoek je last minute een fotograaf? Neem dan gerust contact met me op, we vinden samen wel een geschikte datum. De fotoshoots vinden plaats bij jou thuis of op een mooie (natuurrijke) locatie bij jou in de buurt. Dit is afhankelijk van jouw wensen en eventuele weersomstandigheden. De newborn fotoshoot (tot 12 weken) vindt altijd plaats bij jou thuis, in vertrouwde omgeving en met je eigen spulletjes. Daarna kun je een baby fotoshoot boeken, een fotoshoot die ook op locatie te maken is! Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier. Ik fotografeer met natuurlijk licht en op een spontane manier die laat zien wie je bent. Dan ben je namelijk op je allermooist! Bij boeking van jouw fotoshoot ontvang je de style guide - een handig document wat helpt ter voorbereiding op jouw fotoshoot. Gedurende het gehele traject kun je me altijd bellen of mailen als je nog vragen hebt, of bijvoorbeeld advies over jouw kledingkeuze. Ik help je graag!

FOTOGRAAF AMSTERDAM: WERKWIJZE

Gedurende de fotoshoot neem ik graag de tijd voor je. Om deze reden plan ik niet meer dan 1 fotoshoot per dag in, zodat ik jou mijn volledige aandacht wil geven. Klanten beschrijven mij vaak als een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dit vind ik een heel belangrijk onderdeel van mijn werk! Vind je het een beetje spannend om gefotografeerd te worden? Dit hoor ik best vaak van de mensen die ik fotografeer. Maar tijdens de fotoshoot komt het altijd goed! We nemen de tijd en doen rustig aan. Heb je wat meer tijd nodig, bijvoorbeeld om dat je kindje even een extra voeding of schone luier nodig heeft? Mijn fotoshoots hebben geen vaste eindtijd, we hebben geen haast.

FOTOGRAAF AMSTERDAM: TARIEVEN

Omdat ik werk met verschillende collecties die je kunt boeken voor iedere gewenste fotoshoot, is er altijd een pakket bij wat bij jou past. En, heel leuk: bij iedere fotoshoot krijg je een handgemaakt linnen fotoalbum. Hoe uniek is dat? Zo kun je later nog eens het album uit de kast pakken en samen op de bank terugkijken op jouw fotoshoot. En deze doorgeven aan de generaties na jullie. Ben je benieuwd naar mijn prijzen? Klik hier voor mijn tarievenlijst.

 
 
baby-fotografie-nederland.jpg

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotograaf amsterdam

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”