FOTOSHOOT ALMERE

 
fotoshoot almere
 
 

Ben jij op zoek naar een fotoshoot in Almere voor jouw newborn of gezin? Oh Baby Photography staat voor liefdevolle en ongedwongen fotografie. Of je nou op zoek bent naar een newborn fotograaf of een lifestyle familie fotoshoot op locatie, iedere fotoshoot doe ik met veel liefde, tijd en aandacht. Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later.

FOTOSHOOT ALMERE: DE FOTOSHOOT

Afhankelijk van jouw wensen kan de fotoshoot plaatsvinden bij jou thuis of op locatie. Ik werk met natuurlijk daglicht en fotografeer jullie op een ongedwongen manier - precies zoals je bent. Want dan ben je op je allermooist! Een newborn shoot is te boeken vanaf de geboorte tot ongeveer 12 weken. Deze fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

Ben je benieuwd naar de familie fotoshoots? Deze fotoshoot zijn te boeken voor gezinnen tot 6 personen. Met een familie werk ik graag op een buitenlocatie, bijvoorbeeld een mooie natuurrijke omgeving bij jou thuis. Geen geposeerde beelden, wel een prachtige fotoserie die laat zien wie jullie zijn. Foto’s die de liefde tussen jullie laten zien. Ben je benieuwd naar deze sessies? Klik dan hier.

FOTOSHOOT ALMERE: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als fotograaf en mama heb ik alle expertise in huis om een liefdevolle en pure fotoshoot van jouw gezin te maken, waarbij ik jullie fotografeer zoals jullie echt zijn. Bij iedere fotoshoot ontvang je tevens ook een luxe handgemaakt fotoalbum, zodat je later jouw foto’s erbij kunt pakken en samen met je gezin kunt vertellen over jullie levensverhaal. Een fotoshoot bij mij is ontspannen, we doen rustig aan. Heb je wat extra tijd nodig? No worries. Ik heb geen vaste eindtijd, dus geen gehaast of stress! We nemen de tijd.

FOTOSHOOT ALMERE: KOSTEN

De prijzen zijn afhankelijk van welk pakket je boekt. Ik werk met verschillende collecties die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd iets wat bij je past! Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. 

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”