FOTOSHOOT ZWANGER - LAAT DEZE KOSTBARE TIJD VASTLEGGEN

 
fotoshoot zwangerschap
 
 

Mag ik je feliciteren? De kans is groot dat wanneer je zoekt naar een fotoshoot van jouw zwangerschap dat je in verwachting bent van jouw kindje. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer een kindje mag verwelkomen; iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd gekoesterd te worden. Voordat je het weet zul je je kindje mogen verwelkomen op deze wereld, laat je prachtige buik dan ook vastleggen door middel van een prachtige fotoshoot zodat je deze tijd voor altijd kunt onthouden.

FOTOSHOOT ZWANGER: WANNEER?

Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot is ergens tussen de 30 en 34 weken. De kans is groot dat je je dan nog heel fit voelt, en je buik is dan mooi zichtbaar aanwezig. Een zwangerschapsshoot kan zowel bij jou thuis of op (buiten)locatie plaatsvinden. Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie, dit houdt in dat ik je op een natuurlijke manier fotografeer die laat zien wie je bent. Want dan ben je op je allermooist! Ook je partner en eventuele oudere kindjes worden betrokken bij de fotoshoot. Zo hebben jullie een prachtig aandenken aan hoe deze bijzondere tijd was.

Pssst, heb je al nagedacht over een newborn fotoshoot? Lees er hier meer over!

FOTOSHOOT ZWANGER: HOE GAAT EEN FOTOSHOOT?

Tijdens een fotoshoot neem ik graag de tijd voor jullie. Ik fotografeer vanuit alle rust, om deze reden hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd. Voorafgaande aan de fotoshoot ontvang je van mij altijd een style guide waar je inspiratie uit kunt halen voor je outfit voor de shoot. Ook kunnen we op de dag van jouw fotoshoot nog even samen door je kledingkast gaan om een prachtige outfit uit te kiezen waar jij gegarandeerd van gaat stralen.

FOTOSHOOT ZWANGER: TARIEVEN

Of je nou een zwangerschapsshoot of een newborn fotoshoot wilt boeken, voor iedere fotoshoot kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zo is er altijd iets wat bij je past! En, super leuk: bij iedere fotoshoot ontvang je van mij een handgemaakt, linnen fotoalbum wat ik speciaal voor jou ontwerp. Heb je na het lezen van de overige informatie op mijn website nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

fotoshoot newborn

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”