FOTOSHOOT ZWANGERSCHAP ROTTERDAM

 
Fotoshoot Zwangerschap rotterdam
 
 

Mag ik je (alvast) feliciteren? Wanneer jij op zoek bent naar een zwangerschaps fotoshoot in Rotterdam is de kans groot dat je in verwachting bent. Wat een bijzondere tijd is dit. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer zwanger bent: iedere zwangerschap is het waard om gekoesterd te worden. Je kijkt waarschijnlijk onwijs uit naar de komst van je kindje, maar grote kans dat er een moment komt dat je je mooie zwangere buik zult gaan missen. Hoe mooi is het dan als je een prachtig aandenken hebt aan deze prachtige periode? Zodat je voor altijd het begin van het leven van je kindje kunt vieren. Laat je zwangerschap dan ook vastleggen door middel van een prachtige fotoshoot!

FOTOSHOOT ZWANGERSCHAP ROTTERDAM: WANNEER?

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is rond 30-34 weken. Rond die tijd is je buik al mooi zichtbaar en voel je je waarschijnlijk nog fit. Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden bij jou thuis of op (buiten)locatie, afhankelijk van jouw wensen. Ook je partner en eventuele oudere kindjes zullen deel uitmaken van jouw fotoshoot. We nemen ruim de tijd om een aantal prachtige beelden te maken van jullie als (aanstaand) gezin, een reeks foto’s van jou samen met je buik, maar ook een serie close ups van je buik maak ik met veel liefde. De boeking doe je het liefste zo vroeg mogelijk, zo ben je verzekerd van een plekje op de door jou gewenste datum.

Ben je ook benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

FOTOSHOOT ZWANGERSCHAP ROTTERDAM: WERKWIJZE

Fotoshoots gaan bij mij op een ongedwongen en rustige manier: we nemen de tijd. Geen gehaast tijdens de fotoshoots, ik boek per dag maar 1 fotoshoot in zodat ik de tijd voor je kan nemen. Jullie staan altijd centraal tijdens het gehele proces. Heb je een speciaal verzoek of een bijzondere locatie in gedachten? Of inspiratie opgedaan? Laat me gerust weten wat je ideeën zijn, samen werken we ze uit tot jouw perfecte zwangerschapsshoot! Voorafgaande aan jouw fotoshoot kun je altijd bij me terecht voor outfittips voor jouw zwangerschapsshoot. Ook kunnen we op de dag zelf nog eventjes samen door je kledingkast gaan om een prachtige outfit uit te kiezen. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt, dan ben je namelijk op je allermooist!

FOTOSHOOT ZWANGERSCHAP ROTTERDAM: TARIEVEN

Welk pakket je ook boekt: bij iedere boeking ontvang je een handgemaakt linnen fotoalbum, die ik speciaal voor jullie ontwerp. De prijzen zijn afhankelijk van het pakket wat je boekt. En ben je ook benieuwd naar een newborn fotoshoot? Ik heb een speciaal pakket voor een zwangerschapsshoot en een newborn shoot! Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende opties? Klik dan op deze link. Heb je een vraag die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot buiten

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”