Fotoshoot gezin buiten | Baby Melle

 
fotoshoot gezin buiten

Weten jullie nog dat ik een paar maanden geleden een actie had voor een leuke giveaway via Instagram? Lieve Leonie won hem samen met haar gezin! Zij wilden graag een fotoshoot van hun gezin buiten in het Julianapark in Utrecht, waar zij veel tijd doorbrengen met hun zoon Melle.

 
vader met zoon in groen park
 

Familie Fotoshoot buiten: Julianapark in Utrecht

Uit alle aanmeldingen (en het waren er veel!) heeft Leonie met een loting gewonnen. Dit was extra bijzonder voor mij, aangezien ik Leonie zelf kende en wij tegelijkertijd zwanger zijn geweest! (En zelfs nog op een blauwe maandag samen naar zwangerschapsyoga geweest zijn.. Wat behoorlijk zwaar voor mij was, maar Leonie deed alle oefeningen alsof het niets was! Respect girl.)

Daarna zijn we elkaar door onze bevallingen een beetje uit het oog verloren, dus extra leuk om haar prachtige gezin te mogen ontmoeten tijdens deze fotoshoot. En wat was het een leuke fotoshoot! De persoonlijkheden van Leonie en haar gezin spatten er vanaf tijdens deze fotoshoot. Kijk je mee?

Ben je benieuwd naar een baby fotoshoot thuis? Bekijk hier de fotoshoot van baby Bram!

fotoshoot gezin utrecht
 
fotoshoot gezin
 
fotoshoot familie buiten
fotoshoot familie buiten
fotoshoot gezin
 
fotoshoot-gezin-buiten011.jpg
 
fotoshoot gezin utrecht

Ben jij ook op zoek naar een fotograaf voor een ongedwongen lifestyle familie fotoshoot? Deze fotoshoot kan het gehele jaar door worden gedaan! Ook in de winter, bijvoorbeeld in de duinen of op de hei! Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken.