NEWBORN FOTOGRAFIE

 
 
newborn fotografie
 
 

Zoek jij een liefdevolle fotograaf voor jouw ongedwongen en pure newborn fotografie? Met natuurlijk licht en in eigen omgeving? Een fotoshoot die laat zien wie jullie echt zijn? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Zodat je deze prachtige tijd voor altijd kunt koesteren, ze zijn immers maar 1 keer zo klein als vandaag.

NEWBORN FOTOGRAFIE: WAT GAAN WE DOEN?

Een newborn fotoshoot kunnen we maken tot ongeveer 12 weken na de bevalling. Vooral de eerste 4 weken zijn heel bijzonder om te fotograferen, omdat je baby dan nog zo onwijs mini is en veel slaapt. De fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis en ik zal tijdens deze fotoshoot een ruime variatie aan beelden maken. Bijvoorbeeld van die knuffelmomentjes samen in bed, maar ook detailfoto’s van jouw baby en zijn of haar kleine voetjes en handjes.

Je boekt de shoot zo vroeg mogelijk, het liefste tijdens je bevalling nog. We nemen dan jouw uitgerekende datum als uitgangspunt en maken de definitieve afspraak wanneer je bevallen bent. Lees je dit terwijl je al bevallen bent? No worries, neem gerust contact met mij op. Samen vinden we wel een plekje.

Na de kraamtijd kun je ook nog een baby shoot boeken, waarbij we ook op (buiten)locatie kunnen fotograferen als je dat wilt. Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier.

NEWBORN FOTOGRAFIE: WERKWIJZE

Ik plan per dag maar 1 fotoshoot in, dit omdat ik er van hou om voor jullie de tijd te nemen. Ik ben een rustige aanwezigheid en geloof in een ongedwongen en ontspannen sfeer tijdens het fotograferen, dit zie je namelijk echt terug in je beelden! Jullie behoeften en die van jullie kindje staan dan ook centraal tijdens het fotograferen. Als er extra tijd nodig is of wanneer een fotoshoot wat uitloopt is dit geen enkel probleem. Het belangrijkste voor mij is dat we allemaal terugkijken op een fijne shoot experience waar je nog jarenlang met een glimlach op zult terugkijken. Mijn newborn fotoshoots zijn puur en zonder stying. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn, naar mijn mening is er niets mooiers dan wanneer jullie eigen persoonlijkheid naar voren komt in de foto’s.

NEWBORN FOTOGRAFIE: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Ieder pakket heeft leuke extra’s, maar je krijgt sowieso een handgemaakt linnen fotoalbum bij ieder pakket dat je boekt. Deze ontwerp ik speciaal voor jullie en je mag de kleur van de omslag zelf bepalen. Daarnaast zijn er nog tal andere leuke extra’s die je bij je shoot krijgt. Meer weten? Klik op deze link meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot nederland

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

babyshoot-utrecht.jpg

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”