NEWBORN FOTOSHOOT IN AMSTERDAM

 
newborn fotoshoot amsterdam
 
 

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf voor een fotoshoot van jouw newborn in Amsterdam? Oh Baby Photography gelooft in pure, liefdevolle en ongedwongen fotografie. Met liefde leg ik jouw nieuwe familie vast, zodat je een tastbare herinnering hebt voor later, die handjes en voetjes worden namelijk nooit meer zo klein als vandaag! 

NEWBORN FOTOSHOOT AMSTERDAM: WAT GAAN WE DOEN?

Wanneer je op zoek bent naar een newborn fotograaf houdt dit waarschijnlijk in dat je in verwachting bent of onlangs bent bevallen. Wat een bijzondere periode is er voor je aangebroken. De komende tijd zal in het teken staan van het leren kennen van je kleintje, gebroken nachten (of juist niet, lucky you!) en samen proberen je weg te vinden in jullie nieuwe leven, samen. De tijd lijkt langzaam te gaan, maar voor het je het weet is hij voorbij gevlogen. Je zult het vast vaker gehoord hebben en clichés zijn dan ook waar: ze zijn maar heel eventjes zo klein. De eerste 4 weken zijn dan ook de meest bijzondere periode om te fotograferen. Je baby slaapt dan nog veel en is dan nog echt op zijn of haar allerkleinst. Het allerliefste plan ik deze fotoshoot met jou in terwijl je nog zwanger bent, rondom je uitgerekende datum. Mocht je eerder bevallen, of toch wat later, dan is dit geen enkel probleem. Ben je al een paar weken geleden moeder geworden? Ook dat is geen punt. Mail mij voor de mogelijkheden, we vinden samen wel een plekje. 

De definitieve afspraak voor jouw fotoshoot maken we nadat je kindje geboren is. Dan heb jij ook wat meer overzicht op jouw kraamtijd en kun daarop een keuze maken voor een dag die goed voor jullie allen voelt. Ben je al voorbij je kraamtijd en is je kindje al een paar weekjes ouder? Geen probleem. De newborn fotoshoot is te boeken tot ongeveer 12 weken. Na de 12 weken kun je een baby fotoshoot boeken, een fotoshoot waarbij we ook eventueel naar buiten kunnen gaan als je dat wilt. 

Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

NEWBORN FOTOSHOOT AMSTERDAM: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als fotograaf en mama heb ik alle expertise in huis om een liefdevolle en pure fotoshoot van jouw gezin te maken, waarbij ik jullie fotografeer zoals jullie echt zijn. Dan zijn jullie namelijk op jullie allermooist. Verwacht bij mij geen gestyled of geposeerde beelden, ik vind het belangrijk dat jullie een prachtige herinnering hebben voor later die laat zien hoe deze periode echt was. Zodat je de foto’s en jouw fotoalbum erbij kan pakken wanneer je kindje wat ouder is en kunt vertellen over jullie levensverhaal. Mijn fotoshoots zijn relaxed en ongedwongen, waarbij jullie wensen centraal staan. Even een schone luier tussendoor of een extra voeding? Geen punt. Mijn fotoshoots duren normaal gezien rond de 1,5 uur omdat dit ook het meest fijn is voor jullie kindje, maar ik hou geen vaste eindtijd aan. Geen stress of gehaast, we doen rustig aan. 

NEWBORN FOTOSHOOT AMSTERDAM: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor verschillende fotoshoots. Bij al mijn pakketten ontvang je voorafgaand van de shoot een handige style guide die je kunt gebruiken ter voorbereiding van jouw fotoshoot. Ook ontvang je na je shoot een handgemaakt linnen fotoalbum om je ervaring compleet te maken. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. 

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot amsterdam

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”