NEWBORN LIFESTYLE SHOOT

 
 
NEWBORN LIFESTYLE SHOOT
 
 

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor jouw newborn lifestyle shoot is de kans groot dat je onlangs mama of papa bent geworden van jouw kleintje. Van harte gefeliciteerd! De newborn periode is zo’n bijzondere fase, eentje die het waard is om voor altijd vast te laten leggen. Want het cliché is waar: voor je het weet kan je kleintje zijn of haar eerste woordje zeggen en lijkt de kraamtijd heel ver weg.. Hoe mooi is het dan als je een prachtig aandenken hebt aan deze bijzondere tijd? Om voor altijd te kunnen koesteren.

NEWBORN LIFESTYLE SHOOT: WANNEER?

Een newborn lifestyle shoot kun je op ieder gewenst moment na de bevalling inplannen, tot ongeveer 12 weken. Zo kun je er voor kiezen om enkele dagen na je bevalling al een fotoshoot te laten maken, maar ook een aantal weken na de bevalling (wanneer jullie al iets meer gewend zijn aan jullie nieuwe leven samen) is een prachtig moment voor een shoot. Ben je benieuwd hoe deze fotoshoots eruit zien? Ik schreef onlangs een handig artikel over het beste moment voor een newborn shoot. De fotoshoot boek je het liefste al tijdens je zwangerschap, we nemen dan je uitgerekende datum als uitgangspunt en plannen de definitieve fotoshoot na je bevalling, op een moment wat voor jullie goed voelt. De fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis.

Na 12 weken kun je ook een baby fotoshoot boeken, waarbij we ook op buitenlocatie kunnen fotograferen als je dat wilt. Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier.

NEWBORN LIFESTYLE SHOOT: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens mijn fotoshoots staat rust centraal. Ik neem graag de tijd voor jullie, om deze reden plan ik per dag maar 1 fotoshoot in. Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie: dat houdt in dat we er een ongedwongen fotoshoot van maken en dat ik jullie fotografeer zoals jullie echt zijn. Ik zal je dus nooit vragen lachend de camera in te kijken! Naar mijn mening is een fotoshoot geslaagd wanneer deze laat zien wie jullie zijn: en waarbij jullie liefde centraal staat. Klanten noemen mij vaak een rustige aanwezigheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Dit vind ik heel belangrijk tijdens de fotoshoot! Geen gehaast of stress, we nemen de tijd.

NEWBORN LIFESTYLE SHOOT: PRIJZEN

Ik werk met verschillende pakketten die je voor iedere gewenste fotoshoot kunt boeken. Welke fotoshoot je ook boekt, ik lever standaard een handgemaakt fotoalbum na afloop van jouw shoot. Zo heb je, naast je digitale beelden, ook een prachtig boek om in terug te kunnen kijken. Herinneringen maken, daar doe ik het voor! Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke extra’s die je bij je shoot krijgt. Meer weten? Klik op deze link meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot nederland

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot newborn

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”