NEWBORN SESSIE

 
 
newborn sessie
 
 

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor jouw liefdevolle newborn sessie? Om dit moment voor altijd te laten vereeuwigen? Oh Baby Photography gelooft in liefdevolle en ongedwongen fotografie. Gewoon in jouw eigen omgeving, een fotoshoot die laat zien wie jullie echt zijn. Die kleine handjes en voetjes zijn immers maar eventjes zo onwijs mini. Laat ze dan ook vastleggen zodat je ze voor altijd kunt koesteren!

NEWBORN SESSIE: WANNEER BOEK JE JOUW FOTOSHOOT?

Een newborn sessie kun je tot ongeveer 12 weken na de bevalling laten maken, op een moment wat jullie uitkomt. Wil je het liefste zo snel mogelijk na de bevalling je kindje laten fotograferen? Of misschien iets later, wanneer jullie wat meer aan elkaar gewend zijn? Ieder moment is bijzonder en het waard om te laten vastleggen. De fotoshoot boek je het liefste al tijdens je zwangerschap, we nemen dan je uitgerekende datum als uitgangspunt en plannen de definitieve fotoshoot na je bevalling, op een moment wat voor jullie goed voelt. De fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis.

Na de kraamtijd kun je ook nog een baby shoot boeken, waarbij we ook op (buiten)locatie kunnen fotograferen als je dat wilt. Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier.

NEWBORN SESSIE: WAT IS MIJN WERKWIJZE?

Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd om een uitgebreide fotoserie te maken van jullie als kersvers gezin. Ook eventuele broertjes en zusjes worden betrokken bij deze fotoshoot. Ook maak ik een aantal close up foto’s van die mini handjes en voetjes en een serie portretten van je kindje alleen. Mijn fotoshoots zijn ongedwongen en relaxt; ik zal jullie nooit vragen om lachend de camera in te kijken. Naar mijn mening zijn jullie op jullie allermooist wanneer jullie jezelf zijn. En dan is je fotoshoot ook het meest waardevol; wanneer deze laat zien wie jullie écht zijn. Mijn fotoshoots hebben nooit een vaste eindtijd en er is ruim de tijd om eventueel een extra voeding te geven. Welke footshoot je ook boekt, iedere sessie die ik met veel liefde, tijd en aandacht. Jullie staan centraal.

NEWBORN SESSIE: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Welk pakket je ook boekt: je ontvangt altijd een handgemaakt linnen fotoalbum wat ik speciaal voor jullie ontwerp. Daarnaast zijn er nog tal andere leuke extra’s die je bij je shoot krijgt. Meer weten? Klik op deze link meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot nederland

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot newborn

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”