NEWBORN SHOOT ALMERE

 
 
 

Zoek jij naar een fotograaf voor jouw newborn shoot in Almere? Voor een ongedwongen en liefdevolle fotoshoot die laat zien wie jullie écht zijn? Dan ben je bij Oh Baby Photography aan het juiste adres. Met veel liefde, tijd en aandacht verzorg ik jullie fotoshoot, zodat je een prachtige herinnering hebt aan deze bijzondere periode.

NEWBORN SHOOT ALMERE: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Mag ik je van harte feliciteren? Grote kans dat wanneer jij dit leest, je onlangs bevallen bent van jouw kindje! Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. Een periode van heel veel ‘eerste keren’ en duizend knuffelmomentjes! Hoe mooi is het om deze tijd vast te laten leggen zodat je later nog eens terug kan kijken naar hoe mini jouw kindje was? Het klinkt een beetje cliché, maar de tijd dat ze zo onwijs mini zijn vliegt voorbij. Boek dan ook tijdig jouw newborn shoot, het liefste al tijdens je zwangerschap. Tot ongeveer 12 weken is het perfecte moment voor een newborn shoot. Deze fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Je kindje slaapt dan nog veel en dat levert veel mooie knuffelmomentjes op! Ik fotografeer jullie op een ongedwongen manier. Geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt, wel een fotoserie die laat zien wie jullie zijn.

Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

NEWBORN SHOOT ALMERE: WERKWIJZE

Ik fotografeer met natuurlijk licht en in jouw eigen omgeving. Tijdens de newborn shoot zullen we beelden maken van jullie als (nieuw) gezin, een paar prachtige close ups van die kleine handjes en voetjes en ik neem ruim de tijd om een uitgebreide serie losse portretten van jouw kindje te maken. Ook eventuele broertjes of zusjes worden betrokken bij de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot nemen we de tijd, ik hou namelijk geen vaste eindtijd aan tijdens mijn fotoshoots. Jullie staan centraal.

NEWBORN SHOOT ALMERE: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Zo zit er altijd iets bij wat bij je past! Super leuk: welk pakket je ook boekt, je ontvangt altijd een handgemaakt fotoalbum na afloop va je fotoshoot. Hoe uniek is dat? Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”