NEWBORN SHOOT DEN BOSCH

 
 
 

Mag ik je van harte feliciteren? Grote kans als je dit leest, dat je onlangs mama of papa bent geworden van jouw kindje. Wat een bijzondere periode is er voor je aangebroken! Wat is er nou mooier dan deze kostbare tijd te laten vastleggen zodat je een mooie herinnering hebt voor later? Het klinkt misschien een beetje cliché, maar ze zijn maar zo kort klein..

NEWBORN SHOOT DEN BOSCH: DE FOTOSHOOT

Als je overweegt een newborn fotoshoot te boeken dan is het handig wanneer je deze al boekt tijdens je zwangerschap. We nemen dan jouw uitgerekende datum als richtlijn en maken de definitieve afspraak wanneer je bevallen bent, op een moment wat jullie uitkomt. Ben je al bevallen terwijl je dit leest? Geen enkel punt, ook dan kun je bij me terecht. De newborn shoot is te boeken tot ongeveer 12 weken. Je kindje slaapt dan nog veel, dit levert veel prachtige knuffelmomentjes op! De newborn shoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd om een uitgebreide fotoserie te maken waarbij ik jullie als nieuw gezin fotografeer. Zo maken we foto’s van jullie samen, een aantal close ups van die schattige handjes en voetjes en maak ik een uitgebreide serie foto’s van jouw kindje alleen. Ook eventuele broertjes of zusjes worden betrokken bij de fotoshoot. Ik fotografeer met natuurlijk licht en jullie eigen omgeving.

NEWBORN SHOOT DEN BOSCH: SFEER

Een fotoshoot bij mij is relaxt en ongedwongen. We hebben geen haast tijdens de fotoshoot, jullie staan centraal! Omdat ik graag de tijd neem voor jullie boek ik per dag maar 1 fotoshoot in zodat ik mijn onverdeelde aandacht kan geven. Klanten beschrijven mij vaak als een prettige en rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dit laatste vind ik ook heel belangrijk tijdens de fotoshoot! We nemen de tijd.

NEWBORN SHOOT DEN BOSCH: TARIEVEN

Mijn tarieven zijn afhankelijk van jouw wensen. Ik werk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd een pakket wat bij je past! Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

baby-fotoshoot012.jpg

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”