NEWBORN SHOOT THUIS

 
newborn shoot thuis
 
 

Mag ik je van harte feliciteren? Althans, ik ga er vanuit dat wanneer je op zoek bent naar een newborn shoot thuis dat je in verwachting of onlangs bevallen bent van jouw kleintje. Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. Het klinkt een beetje cliché, maar de tijd vliegt wanneer je een kindje hebt. De dagen lijken 2x zo snel te gaan en voor je het weet zijn die kleine handjes alweer een stuk minder mini. Laat ze dan ook vastleggen door middel van een ongedwongen en liefdevolle newborn shoot, zodat je later, wanneer je kindje groter is, een prachtige herinnering hebt van hoe het was tijdens die allereerste dagen.

Newborn shoot thuis: Wanneer boek je een fotoshoot?

Het beste moment voor een newborn shoot is ergens voor 12 weken, dan slaapt je kindje nog veel en dit levert veel mooie knuffelmomenten op! Eigenlijk is het belangrijkste voor een fotoshoot dat je een moment uitkiest wanneer jullie, als kersvers gezin, eraan toe zijn. Het liefste zo snel mogelijk na de bevalling? Prachtig! Of misschien toch wat later? Geen enkel punt. Ieder moment is bijzonder en het waard om voor altijd te laten vastleggen.

Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

Newborn shoot thuis: Wat kun je verwachten?

Een fotoshoot bij mij is relaxt en ongedwongen. Ik fotografeer jullie vanuit de lifestyle visie - dit houdt in dat ik jullie op een ongeposeerde manier fotografeer, bij jullie thuis. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en zal jullie nooit vragen om lachend naar de camera te kijken, tenzij het spontaan ontstaat natuurlijk! Ik plan per dag maar 1 fotoshoot in, omdat ik graag de tijd voor jullie neem. Geen tijdsdruk of stress dus, we nemen de tijd.

Newborn shoot thuis: Tarieven

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt kiezen voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd iets wat bij jou past! Ook is er nog de mogelijkheid om na afloop van jouw fotoshoot extra beelden bij te bestellen, je kunt namelijk zelf je foto’s uitzoeken in jouw gepersonaliseerde online bestelgallery. Hoe leuk is dat? Tevens ontvang je bij iedere fotoshoot een handgemaakt fotoalbum die ik speciaal voor jullie ontwerp. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op wanneer je vragen of een speciaal verzoek hebt. Er is veel mogelijk!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot-baby-amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn shoot

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”