PASGEBOREN BABY | LAAT DEZE PRACHTIGE PERIODE VASTLEGGEN

 
pasgeboren baby
 
 

Ben jij onlangs mama of papa geworden van jouw kindje? Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. Hoe leuk dan ook dat je overweegt om jouw pasgeboren baby voor altijd te laten vastleggen door middel van een newborn fotoshoot om voor altijd te koesteren. Oh Baby Photography gelooft in ongedwongen en liefdevolle fotografie. Foto’s die laten zien wie jullie écht zijn.

PASGEBOREN BABY: DE FOTOSHOOT

Een newborn fotoshoot laat je maken tot ongeveer 12 weken na de bevalling. Je kindje is dan nog heel klein en slaapt veel, veel fijne knuffelmomentjes om te fotograferen! De fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis en we zullen een ruime serie aan beelden maken van jullie als kersvers gezin. De liefde staat centraal! Ik fotografeer vanuit de lifestyle visie, dit houdt in dat ik jullie fotografeer zoals jullie écht zijn, ongeposeerd en spontaan. Want dan zijn jullie op je allermooist. Het liefste boek je de fotoshoot als je nog zwanger bent, we nemen dan jouw uitgerekende datum als uitgangspunt en plannen de definitieve fotoshoot in na je bevalling, op een moment wat jullie uitkomt. Lees je dit terwijl je al bevallen bent? Geen enkel punt, neem gerust contact met mij op om samen een geschikte datum te vinden.

Ben je benieuwd naar de baby fotoshoot vanaf 12 weken? Klik dan hier voor meer informatie.

PASGEBOREN BABY FOTOSHOOT: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Voor iedere fotoshoot geldt: we nemen de tijd. Ik geloof in ontspannen en pure fotoshoots, om die reden hou ik niet van haasten. Daarom plan ik per dag maar 1 fotoshoot in, zodat ik jullie mijn onverdeelde aandacht kan geven. Hoe fijn is dat? Tijdens de fotoshoot zullen we een ruime serie aan beelden van jullie samen nemen, neem ik de tijd om een aantal close ups te maken van die mini handjes en voetjes en maak ik ook een prachtige serie portretten van je kindje alleen. En na afloop van jouw fotoshoot ontvang je van mij ook een handgemaakt, linnen fotoalbum wat ik speciaal voor jullie ontwerp.

PASGEBOREN BABY FOTOSHOOT: TARIEVEN

Ik werk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Je kunt hier meer informatie vinden over de verschillende opties en mijn tarieven, maar neem ook gerust contact met mij op wanneer je vragen of een speciaal verzoek hebt. Er is veel mogelijk!

 
 
newborn fotoshoot amsterdam thuis

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby amsterdam

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn shoot

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”