ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE

 
zwangerschaps fotoshoot
 
 

Mag ik je feliciteren? De kans is groot dat als je op zoek bent naar zwangerschaps fotografie dat je in verwachting bent! Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer zwanger bent: iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Want ook al kijk je onwijs uit naar de komst van je kindje: er gaat een dag komen dat je het gerommel in je buik gaat missen. Die tijd dat het alleen jij en je baby in je buik was. Hoe mooi is het dan om een prachtige fotoserie te hebben van deze bijzondere tijd? Zodat je voor altijd het begin van het leven van je kindje kunt vieren. Om te kunnen vertellen over het begin van zijn of haar leven. Samen.

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE: BESTE MOMENT

Ik adviseer meestal om een zwangerschapsshoot te laten maken vanaf 30 weken zwangerschap. In ieder geval voordat je 36 weken bent, want na die tijd kan je kindje geboren worden. (En anders gaan we een newborn shoot maken, ook heel leuk, maar zonde van je mooie zwangerschapsfoto’s!) Dit is ook de periode waar toekomstige mama’s zich over het algemeen nog vrij fit voelen en je buik mooi aanwezig is. De fotoshoot vindt plaats bij jou thuis of op een mooie natuurrijke buitenlocatie, afhankelijk van jouw wensen!

Pssst, ben je benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE: WERKWIJZE

Ik fotografeer zonder al te veel poespas, geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt: wel een ongedwongen fotoshoot waarbij ik je fotografeer zoals je echt bent. Op je allermooist. Voorafgaand aan de shoot stuur ik je altijd een stying guide met kledingtips voor je fotoshoot. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook kan ik voor de fotoshoot met je meekijken om samen een mooie outfit uit te zoeken. We vinden jouw perfecte outfit voor je fotoshoot, komt goed! Tijdens de fotoshoot betrek ik graag ook jouw partner en (indien van toepassing) andere kindjes in de foto’s. Daarnaast maak ik ook altijd een mooie reeks prachtige portretten van jou alleen en close ups van je mooie buik. Mensen beschrijven mij vaak als een rustige en prettige aanwezigheid waarbij je je snel op je gemak voelt, dit is echt heel belangrijk voor mij! Ben je niet gewend om voor de camera te staan en vind je het een beetje spannend? Dit hoor ik vaak van te voren van de mensen die ik fotografeer. Maar het komt altijd goed tijdens de sessie, klanten bij mij kijken met een goed gevoel terug op een ontspannen fotoshoot waarbij jouw wensen altijd centraal staan. Met veel liefde en aandacht verzorg ik jouw zwangerschapsfotoshoot, deze passie voor mijn werk zul je terugvinden in ieder aspect van onze fotoshoot.

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE: TARIEVEN

Je kunt bij mij kiezen uit verschillende pakketten die te boeken zijn voor iedere gewenste fotoshoot. Zo is er altijd een pakket de bij jouw wensen past. Bij iedere fotoshoot krijg je standaard een handgemaakt luxe album, zodat je jouw foto’s altijd kunt blijven koesteren. En later kunt bekijken samen met jouw kindje natuurlijk! Je kunt mijn tarieven bekijken op deze pagina. Heb je een vraag over jouw zwangerschapsshoot die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”