ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF ROTTERDAM

 
zwangerschapsfotograaf rotterdam
 
 

Van harte gefeliciteerd! Althans, grote kans wanneer je dit leest dat je in verwachting bent. Of je nou zwanger bent voor de eerste, tweede of derde keer: iedere zwangerschap is bijzonder. Laat deze unieke periode dan ook vastleggen door middel van een fotoshoot. Voordat je kleintje geboren is en je buik verdwenen. Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later.

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF ROTTERDAM: WANNEER?

De beste tijd om een zwangerschapsfotoshoot te boeken is rond 30-34 weken. Rond die tijd is je buik mooi prominent aanwezig en voel je je waarschijnlijk nog fit. Na deze tijd heb je ook een grotere kans dat je kindje geboren wordt. In dat geval kun je ook een newborn shoot houden, ook super leuk, maar zonde van je mooie zwangerschapsfoto’s!

Pssst, ben je benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF ROTTERDAM: HOE GAAT EEN FOTOSHOOT BIJ MIJ?

Ik fotografeer je zoals je echt bent: zonder teveel styling en in een natuurlijke omgeving; bijvoorbeeld bij jou thuis of op een prachtige buitenlocatie bij jou in de buurt. Dit is afhankelijk van jouw wensen en eventuele weersomstandigheden. Klanten noemen mij vaak een ontspannen en relaxte aanwezigheid, ik neem graag de tijd voor je en om die reden boek ik maar 1 fotoshoot per dag. Om deze reden hebben mijn fotoshoots nooit een vaste eindtijd; heb je wat extra tijd nodig dan bereken ik hier nooit extra kosten voor. Het belangrijkste is dat we beiden met een fijn gevoel terugkijken op jouw fotoshoot. Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later.

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF ROTTERDAM: WAT ZIJN DE PRIJZEN?

Ik werk met diverse pakketen die je kunt boeken voor jouw fotoshoot. Zo is er altijd iets wat bij je past! Bij ieder pakket ontvang je standaard een luxe handgemaakt fotoboek, zodat je je foto’s ook op een fysieke manier kunt beleven. En om later terug te kijken met je kleintje natuurlijk! Daarnaast heb ik ook een speciaal pakket voor een zwangerschapsfotoshoot en newborn shot. Ben je benieuwd naar mijn tarieven? Klik dan hier.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”